Nieuwjaars-Borrel: 28 januari 2024:
Binnenkort meer informatie

Najaars Weekend 2024: Mosel -Rehlingen- D
donderdag 29-08-2024 t/m zondag 1-09-2024

Voor het Buitenlandweekend – ook wel het Najaarsweekend genoemd – hebben we gekozen voor een hotel in de omgeving van Trier, Duitsland dat direct aan de Luxemburgse grens ligt.
We gaan naar Landhotel Gales Moselblick in Nittel-Rehlingen en zijn te gast bij de familie Gales.
Binnenkort meer informatie
2024  vp

2024 Logo Hotel
Een initiatief van 1 van onze Facebook volgers.

Goedendag,

Wij zijn vrijwilligers van de stichting maximas helden, een groep motorrijders die zich inzet voor het maxima kinderziekenhuis in Utrecht.
Jaarlijks organiseren wij een evenement in Utrecht waarbij wij als grote groep kerstmannen op de motor het maxima kinderziekenhuis bezoeken, om de de kinderen even een beetje afleiding te brengen, en om aandacht te vragen voor het ziekenhuis en donaties op te halen.

Nou hadden wij het idee om samen met onze plaatselijke kringloop, op 9 december (van ca 11:00 - 14:00 uur) een moment te creëren om ook hier in de omgeving aandacht te vragen voor het ziekenhuis, en donaties op te halen.
wij zullen hier met zijn 2 en bij aanwezig zijn gekleed als kerstman, zodat de kinderen uit het dorp met ons op de foto kunnen.
Nou zou het leuk zijn als er nog meer kerstmannen met hun motor bij aanwezig zouden zijn, dus wilde ik vragen of jullie het misschien op de pagina wilde delen, wie weet heeft er ie mand interesse om ons te komen helpen.
U kunt mij een bericht sturen via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Groetjes Esther

 
   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.