Nieuw in onze lijst van sponsoren & kortingverstrekkers:


Chromeburner Logo
Op vertoon van je YDCN lidmaatschapskaart ontvang je
10% korting op de gehele collectie (met uitzondering van onze sale-categorie)

YOUR RIDE, YOUR SAFETY. OUR PASSION
.
Motorrijden is meer dan een manier om jezelf te verplaatsen. Het hart gaat sneller kloppen, de hersenen maken meer endorfine aan en je bent in staat om helemaal één te worden met je machine. Voor sommigen gaat het om de adrenaline rush, voor anderen is het een manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de rest van de wereld. Voor een aantal van ons is het een complete levensstijl. Maar waar we allemaal hetzelfde over denken: motorrijden is fun! De vraag is dan wel: kun je echt plezier hebben zonder dat aan de veiligheid gedacht is? Kun je je rondetijd op het circuit verbeteren in een t-shirt? Kun je genieten van die rit in de regen over die mooie weg in de Alpen zonder een beschermend all-weather pak?

Maar kom, veiligheid is toch saai? Daar denken wij bij ChromeBurner anders over. Ons doel is om de best mogelijke selectie aan motorkleding voor onze klanten te kunnen aanbieden. Daarbij kijken wij vanuit onze eigen interesse naar de kwaliteit, innovatie en spraakmakendheid van de producten. Simpel gezegd: Als we het verkopen, dan vinden we het product tof. En jij waarschijnlijk ook!

Onze missie is om het kopen van motorkleding weer fun te maken, in plaats van dat het een "moetje" is. Ons hele team zet zich vol gas in om dat voor elkaar te krijgen! Surf rond op onze website op zoek naar je nieuwe helm, jas, broek, racepak, laarzen, handschoenen of bekijk onze selectie motoraccessoires. Dan krijg je vanzelf zin om te gaan rijden!

ChromeBurner Motorgear
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk (Den Bosch)
Nederland
Telefoon +31 73 200 80 20
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WhatsApp +31 6 42 453 677
Chromeburner