GPS Coördinaten / Puzzelrit

Van 26.05.2024 09:00 tot 26.05.2024 19:00
Gezien: 323

2405VP
Datum: 
Zondag 26 mei 2024


 <-- puzzelrit

Met de inschrijving voor de barbecue heb je ook een betalingsverplichting!
Natuurlijk kunt u ook gewoon de lange (puzzel)tourrit meerijden op zondag 26 mei zonder BBQ.
Wij verzoeken u dan vriendelijk na de prijsuitreiking, huiswaarts te rijden.
Wij hopen ook dit jaar weer op een gezellige grote opkomst.


Start-locatie:
Mc Donald's
Amersfoortseweg 24
3712 BD Huis ter Heide


Lunch-locatie: 
In deze puzzeltocht is geen lunch locatie opgenomen.
Onderweg zijn verschillende locaties te vinden waar je een lunch kunt gebruiken. 


Eind-locatie met Barbecue: 
Groenevelt Motoren
Ekkersrijt 1012
5692 AA, Son en Breugel


Bijzonderheden:

Op 26 mei is het weer zover, de puzzel/coördinaten tourrit van 2024 staat weer op het punt van beginnen die we zoals altijd afsluiten met een heerlijke BBQ!

En geloof ons, DIT wil je niet missen!

Wij zijn een enthousiast Yamaha Tracer trio bestaande uit Karin, Lieke en Melissa en mogen dit jaar de puzzelrit organiseren. We starten deze keer tussen 09.00-9.30 u. in de Bilt. Een centrale locatie voor iedereen in het midden van het land, waar je eventueel nog wat kunt nuttigen voor je aan de tour begint.

We rijden via de verschillende landschappen richting het zuiden. Onderweg komen we prachtige architectuur en intrigerende geschiedenis tegen, waar we jullie met uitdagende vragen scherp houden. Voor ieder wat wils; puzzelen, lekker toeren (144 km.) en smullen. Er zitten 3 veerboten in de route (waarvan de laatste omgaan kan worden)

Er is geen geplande lunchpauze voorzien, er bevinden zich voldoende eet- en drinkgelegenheden langs de weg. Of breng je eigen picknick mee voor onderweg. (Houd ruimte voor de BBQ als u zich aangemeld heeft) Kosten Toer incl. BBQ en drank (alcoholvrij) € 18,- .

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en schrijf je in voor 20 mei!

Groetjes, Karin, Lieke en Melissa


 Routemaster: Karin, Lieke en Melissa


Routebestanden: 
Je krijgt bij de startlocatie een Hand-Out hoe je het één en ander dient in te stellen op je navigatie voor de puzzelrit. En natuurlijk een lijst met coördinaten om je eigen rit te rijden en een formulier waarop je de antwoorden kunt noteren. Vergeet dus niet om een pen mee te brengen! Deze formulieren worden genummerd zodat we kunnen bijhouden wie wel en wie niet is binnengekomen.
Hoe mooi je rit is hangt af van je persoonlijke instellingen.


Vertrektijd:
Tussen 9:00en 9:30 uur in kleine groepjes.


Einde rit:
± 17:00 - 19:00 uur


Deelnamekosten:
Alleen toerrit: gratis
Toerrit, barbecue, gezelligheid en vriendschap: € 18,-


Procedures:
Deelnemen aan YDCN toerritten
We adviseren om in kleine groepjes te rijden, 6 motoren is ruim voldoende voor een plezierige rit voor iedereen. Dat is niet alleen veiliger maar geeft ook minder irritatie bij het overige verkeer en de plaatsen waar we doorheen rijden. Graag ook rekening houden dat we in kleinere groepjes bij de lunchlocatie aankomen. De locaties zijn weliswaar op de hoogte van onze komst, maar we zien steeds vaker dat we als hele groep 30 – 40 personen tegelijk op de lunchlocatie aankomen.
Probeer hier rekening mee te houden.


Verslag:
Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

logo diversion new