2019 1

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Adres: Gertrudisboulevard 200, 4615 MA Bergen op Zoom (https://www.fletcherstadsparkhotel.nl/nl/)

2204 logo F BOZ
Over het hotel
Fletcher Wellness-Hotel Stadspark is gelegen aan de Binnenschelde in Bergen op Zoom in Noord-Brabant. Hier kunt u heerlijk wandelen op de boulevard en zwemmen, kanoën en windsurfen bij de recreatieplas. Het hotel biedt u alle rust terwijl
de bruisende binnenstad, het historisch centrum van Bergen op Zoom, en de Zeeuwse stranden op korte afstand gelegen zijn.

Luxe en ontspannende faciliteiten
Voor een comfortabel verblijf in Bergen op Zoom bent u bij Fletcher Wellness-Hotel Stadspark aan het juiste adres. Het hotel beschikt over 87 airconditioned kamers en drie multifunctionele vergaderzalen welke uitermate geschikt zijn voor zakelijke doeleinden. Daarnaast is er een modern à la carte restaurant, een bar en terras met uitzicht over het water aanwezig.

Wat het hotel uniek maakt, is het luxe BLUE Wellness Stadspark. Hier kunt u volledig ontspannen en tot rust komen. Zo is er een thermaal bad aanwezig, een opgietsauna, whirlpool, bubbelbad, stoomcabine en een akkerland. Tijdens uw verblijf geniet u tevens van het binnen- en buitenzwembad, een fitnessruimte, zonnebank en massagestoelen.

Overnachten in Bergen op Zoom
Fletcher Wellness-Hotel Stadspark is op minder dan 500 meter verwijderd van het gezellige stadscentrum. Smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen leven. De stad kent een aantal mooie monumenten, waaronder het Stadspaleis het Markiezenhof, de 15e-eeuwse Gevangenpoort en de synagoge.

Natuurliefhebbers kunnen tevens hun hart ophalen dankzij de unieke ligging aan de rand van natuurgebied De Brabantse Wal. Ook de Zeeuwse kust ligt op korte afstand van het hotel waardoor een middag uitwaaien tot de één van de mogelijkheden behoort. Waar u ook naar op zoek bent; Fletcher Wellness-Hotel Stadspark is de locatie voor een perfect uitje.

Terug