JDB de ontmoeting

Van 18.08.2024 10:00 tot 18.08.2024 17:00
Gezien: 149

2402Abdijpostel
Datum:  zondag 18 augustus


 


Start-locatie:

JDB de ontmoeting
Roede 73
5527 EG Hapert (NB)


Lunch-Locatie:2402Hollandsehoeve
De Hollandershoeve
Turnhoutseweg 46
5541NZ, Reusel
Er zijn geen afspraken gemaakt tbv onze komst!


Eind-locatie:2402kruidenlucht

Kruidenlucht
Kranenberg 18
5529 NE Casteren


Route informatie:
We starten in Hapert bij huize de Bruijn om vervolgens via leuke weggetjes een lusje in België te rijden. Denk aan je legitimatie bewijs en tanken in België is een stuk voordeliger dan in Nederland! Via de Abdij in Postel komen we weer in Brabant om net aan de grens in Reusel te lunchen bij de Hollandershoeve.
Na de lunch maken we weer een lusje door de Brabantse Kempen en komen we weer in een stukje België het plaatsje Poppel tegen waarna we weer afzakken de Kempen in en eindigen in Casteren bij het bij ons bekende restaurant de Kruidenlucht waar we op het terras nog heerlijk kunnen nagenieten over de gereden route.
Wij rekenen weer op een goede opkomst op zondag 18 augustus.


Bijzonderheden:
Aanmelden kan nog steeds via de website zoals jullie gewend zijn en de routemaster wordt dan ook op de hoogte gebracht van je deelname aan deze Openingsrit 2024.
Heb je je aangemeld, maar kun je onverwachts toch niet deelnemen aan deze rit laat dit even weten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Routemaster: Jan de Bruijn


Routebestanden: 
De routes worden enkel nog doorgerekend in het meest recente kaartmateriaal van uitgave van deze route met de instellingen zoals omschreven op onze website. Wil je de GPX route rijden en je hebt een oudere versie kaartmateriaal kunnen er verschillen ontstaan in de route. Deze verschillen mag je zelf verhelpen. 

Voor het probleemloos rijden van een rit, ga "navigeren met een track als routebasis".
Kijk hier voor meer informatie.


Route preview:

 

 2402 overzicht route

  gpx-bestanden
Download hier 13 augustus 2024 uw routebestanden


Vertrektijd:
Tussen 10:30 en 11:30 uur in kleine groepjes.


Einde rit:
± 16:00 - 17:00 uur


Lengte / duur toerrit:
2402-1 JDB de Kempen 72 km / ± 1:40uur
2402-2 JDB de Kempen 75 km / ± 1:45uur


Deelnamekosten:
Gratis


Procedures:
Deelnemen aan YDCN toerritten
We adviseren om in kleine groepjes te rijden, 6 motoren is ruim voldoende voor een plezierige rit voor iedereen. Dat is niet alleen veiliger maar geeft ook minder irritatie bij het overige verkeer en de plaatsen waar we doorheen rijden. Graag ook rekening houden dat we in kleinere groepjes bij de lunchlocatie aankomen. De locaties zijn weliswaar op de hoogte van onze komst, maar we zien steeds vaker dat we als hele groep 30 – 40 personen tegelijk op de lunchlocatie aankomen.
Probeer hier rekening mee te houden.Alleen voor leden indien ingelogd


Verslag:
Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

logo diversion new