Puzzel/coördinaten tourrit van 2024

Op 26 mei is het weer zover, de puzzel/coördinaten tourrit van 2024 staat weer op het punt van beginnen die we zoals altijd afsluiten met een heerlijke BBQ!

En geloof ons, DIT wil je niet missen!

2405VP
Toerrit 2: misschien binnenkort meer informatie
Wie van onze leden gaat deze rit verzorgen!
Omdat niet iedereen even gemakkelijk een tourrit in elkaar zet stellen wij voor:
1. Meld je aan om een rit te verzorgen met een start en eindlocatie. (Lunchen doen we
ergens onderweg)
2. Wij maken een rijdbare digitale versie die alleen nog gecontroleerd en aangepast dient te
worden. Dat controleren is echt even nodig omdat de routes al enkele jaren oud kunnen
zijn.
3. Tourrit aanpassen als er wijzigingen zijn, ook dat kunnen wij verzorgen.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons genieten van je
talenten.
   

Toerritten georganiseerd door de XJ-Club Nederland

Ja, je ziet het goed. Zoals op de laatste ALV besproken heeft het bestuur contact gelegd met de Yamaha XJ-Club Nederland, je kan wel zeggen een ‘zusterclub’ van de YDCN omdat de Yamaha XJ de voorganger van de Yamaha Diversion is. Met het bestuur van de XJ-Club is gesproken over samenwerking tussen ons beider clubs. Dit heeft ertoe geleid dat het bestuur en de leden van die club akkoord zijn gegaan met dit experiment. De samenwerking zal plaatsvinden op het vlak van toerritten. Leden van de YDCN kunnen inschrijven op de onderstaande ritten. Bij grote toeloop kan er een beperking aan het aantal inschrijvers gesteld worden. Omgekeerd kunnen leden van de XJ-Club gaan inschrijven op onze toerritten.

Zondag 14 april 2024
Lenterit 2024 Weerribben georganiseerd door de XJ-Club Nederland

De Weerribben rit start in Wezep en maak een grote ronde door het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Een labyrint van moerasbossen, slootjes, plassen en meren omgeven door hoge rietkragen en bloemrijke hooilanden. Op 27 november 2004 is het natuurgebied De Weerribben uitgeroepen tot mooiste plek van Nederland 2004.

Zaterdag 18 mei 2024
Prezomerrit 2024 Verre Oosten georganiseerd door de XJ-Club Nederland

Holten, Holterberg, Lemelerberg, allemaal bergen die de naam niet mogen hebben, wel een prachtige rit welke begint net onder de Sallandse heuvelrug en dan langzaam noordelijk rijden tot we Ommen aantikken, via Hulsen, Nijverdal en Enter dalen we weet af richting Delden alwaar we met een boogje om Hof van Twente naar het eindpunt in Markelo genavigeerd worden.

   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.