Zondag 18 augustus: JDB de ontmoeting
We starten in Hapert bij huize de Bruijn om vervolgens via leuke weggetjes een lusje in België te rijden. Denk aan je legitimatie bewijs en tanken in België is een stuk voordeliger dan in Nederland! Via de Abdij in Postel komen we weer in Brabant om net aan de grens in Reusel te lunchen bij de Hollandershoeve.
Na de lunch maken we weer een lusje door de Brabantse Kempen en komen we weer in een stukje België het plaatsje Poppel tegen waarna we weer afzakken de Kempen in en eindigen in Casteren bij het bij ons bekende restaurant de Kruidenlucht waar we op het terras nog heerlijk kunnen nagenieten over de gereden route.
Toerrit 3: misschien binnenkort meer informatie
Wie van onze leden gaat deze rit verzorgen!
Omdat niet iedereen even gemakkelijk een tourrit in elkaar zet stellen wij voor:
1. Meld je aan om een rit te verzorgen met een start en eindlocatie. (Lunchen doen we
ergens onderweg)
2. Wij maken een rijdbare digitale versie die alleen nog gecontroleerd en aangepast dient te
worden. Dat controleren is echt even nodig omdat de routes al enkele jaren oud kunnen
zijn.
3. Tourrit aanpassen als er wijzigingen zijn, ook dat kunnen wij verzorgen.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons genieten van je
talenten.

Motor-begeleiding Truck Tour Baarle -2024-: zaterdag 28 september 2024
Dit jaar hebben we op zaterdag 28 September 2024 wederom ons mooie evenement Truck Tour Baarle (TTB), wat we alleen maar kunnen realiseren door Inzet van jullie als verkeersregelaar !
Dit jaar heeft het een speciaal tintje ivm de 10e editie , en gaan daarom geen 2 routes rijden maar 1 wat langere route met daar achteraan een klein jubileum feestje.

Kijk op de pagina van het evenement voor meer informatie en om je aan te melden als verkeersregelaar.

   

Toerritten georganiseerd door de XJ-Club Nederland

Ja, je ziet het goed. Zoals op de laatste ALV besproken heeft het bestuur contact gelegd met de Yamaha XJ-Club Nederland, je kan wel zeggen een ‘zusterclub’ van de YDCN omdat de Yamaha XJ de voorganger van de Yamaha Diversion is. Met het bestuur van de XJ-Club is gesproken over samenwerking tussen ons beider clubs. Dit heeft ertoe geleid dat het bestuur en de leden van die club akkoord zijn gegaan met dit experiment. De samenwerking zal plaatsvinden op het vlak van toerritten. Leden van de YDCN kunnen inschrijven op de onderstaande ritten. Bij grote toeloop kan er een beperking aan het aantal inschrijvers gesteld worden. Omgekeerd kunnen leden van de XJ-Club gaan inschrijven op onze toerritten.

Voor meer informatie mbt de toerritten van de XJ-club https://xj-club.nl/evenementen/   
   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.