Camping D'n Hoenderhof

Adres: Millseweg 5, 5428 NN Venhorst, Nederland (http://www.hoenderhof.nl/)

1310 d n hoenderhof

Mari en Willemien van Lieshout heten u van harte welkom op de d'n Hoenderhof. Kamperen, logeren en groepsverblijf op het platteland, dat kan bij ons op onze gezellige mini camping.

Onze MINI-Camping
Op het gezellige middenveld vinden wij de 15 ruime staanplaatsen met elektra en voldoende ruimte voor recreatie en ontspanning. Aan de rand van het veld zijn de zandbak, schommel en glijbaan gesitueerd. Op de camping scharrelen verschillende soorten hoenders in hun ren. Op het kampeerveld is het niet toegestaan de auto te parkeren bij de tent of caravan. Ook voor trekpaarden is er een apart veld waar zij kunnen grazen.
In het accommodatiegebouw zijn deze voorzieningen ondergebracht.
Tevens is er een stortbak voor het chemisch toilet en kunt u tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van de aanwezige wasmachine en wasdroger. Ook is er een grote ontspanningsruimte aanwezig met een aanrecht, een koelkast en de mogelijkheid om in de gezellige zithoek een houtkachel te stoken. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. Dit alles zal de komende jaren verder uitgebreid worden. De kinderen zijn wij niet vergeten, behalve een zandbak zijn er ook fietsjes en skelters aanwezig.

Routebeschrijving

Terug

logo diversion new