Toerrit 4: Een reis door de tijd in West-Brabant -zondag 17 juli 2022-
Op 17 juli is het weer zover, we gaan een puzzelrit rijden die we afsluiten met een heerlijke barbecue!
Aan de hand van coördinaten rijden we via de bijzondere “loopgraaf-door-het-water” bij de Westbrabantse Waterlinie op naar een vesting van de Zuidwaterlinie, ooit gesticht door Willem van Oranje.
Vervolgens rijden we via “klein Vaticaan” en de Hoop naar één van de punten van het historisch wegennet. Hier werd de basis van ons huidige rijkswegennet gelegd. We slingeren verder door de natuur van Brabant via Stella, een oud kapelletje en een 14e eeuws kasteel naar Son.
Voor ieder wat wils; puzzelen, lekker toeren (165 km.) en smullen.

2204 BBQ gril

Toerrit 5: Riviertjes in het groene hart -zondag 14 augustus 2022-
Voor de liefhebbers van kleine schitterende slingerende weggetjes.
Deze route gaat voor het grootste deel langs de mooie riviertjes en plassen in het Groene Hart. Het is geen route om snel te rijden, liever ook geen grote groepen. Luide uitlaat is echt uit den boze. Niet doen; de bewoners waarschuwen al dat als er te veel overlast komt deze prachtige weggetjes worden afgesloten.Riviertjes in het "Groene Hart" start in Bodegraven.
2002 vp
Motor-begeleiding "De Tafelronde 195 -zaterdag 24 september 2022-
zal het een bijzonder feestelijke aangelegenheid worden. De Tafelronde organiseerd de truckrun alweer voor de 8ste keer. De route zal voornamelijk plaatsvinden in en rondom Baarle Nassau.

Verkeersbegeleider:
Voor het begeleiden van de trucks zoekt de "Tafelronde 195" gediplomeerde verkeersbegeleiders die hieraan mee willen werken.
Ben je niet gecertificeerd, dan kun je middels een E-learning programma tijdelijk voor dit evenement officiele toestemming krijgen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Najaars Weekend: donderdag 1 t/m zondag 4 september
-Harz- H+ hotel te Goslar
Inschrijven vanaf zondag 26-12-2021 om 9.15 uur t/m zondag 27-03-2022
Inschrijving gesloten! 
2230 hotel logo
Toerrit 6: Midden Nederland -zaterdag 24 september 2022
Toerrit 7: Twente - zondag 2 oktober 2022


 

Vacature Toerritcoordinator (m/v)
De Evenementencommissie van de YDCN regelt met hulp van de leden de invulling van de Evenementen-kalender. De commissie bestaat naast de voorzitter uit een weekendcoordinator en een toerritcoordinator. De toerritcoordinator is de verbindende schakel tussen routemasters en voorzitter. Als Toerritcoordinator ontvang je informatie van de routemasters over start-, lunch- en eindlocatie en maakt vervolgens met deze locaties afspraken.
Hierbij is van belang dat budgetten niet worden overschreden.
Een uitvoerige taakomschrijving kan opgevraagd worden en zal tevens in de volgende Diversiteiten verschijnen.

Ben jij de persoon die hier een uitdaging ziet, laat het weten en stuur een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Henny Plant

vrijwilligers
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.