2022 1 vp

Rustwat

Adres: Lingedijk 16, 4152 EB, Rhenoy (https://www.rustwatrhenoy.nl/)

Over onsrustwat

In de zomer van 2017 is het prachtige terras van Rustwat overgenomen door nieuwe exploitanten, Margriet & Willem Verbeek (moeder en zoon). Samen met hun team streven zij ernaar om hun gasten te verblijden en een geweldige tijd te laten beleven op het terras

Bereikbaarheid

Het Lingeterras van Rustwat ligt direct aan het water net buiten het dorp van Rhenoy. Het terras is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2 (afslag Enspijk richting Leerdam, circa 10 minuten). Het terras is ook toegankelijk met de rolstoel, via het pad kunt u gemakkelijk op het terras beneden aan de dijk komen. Onze medewerkers zijn altijd in staat u een helpende hand aan te bieden!

Parkeergelegenheid

Rustwat beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen; de verschillende parkeerplaatsen onder aan de dijk en direct aan de dijk gelegen zijn beide bedoeld voor gasten van het terras Rustwat of van de bootverhuur Lingevaren.  

Bent u minder valide, vraag altijd even om hulp aan het personeel! Er is sinds de zomer van 2020 ook een mindervaliden ingang gerealiseerd, zodat u niet met een trap het terras hoeft te betreden maar ook makkelijk met de rolstoel het terras kunt bereiken.

Met de boot

Het terras van Rustwat is direct aan het water gelegen, dit opent natuurlijk de mogelijkheid om ook zelf met een boot naar het terras te komen! Hiervoor kunt u altijd aanmeren aan de steiger direct aan het terras. Indien wij u aan zien komen, doen we ons uiterste best om uw lijnen aan te nemen.

Terug