2019 1

Toerrit 5: Pensioen rit

Van 12.08.2023 10:00 tot 12.08.2023 17:00
Gezien: 280

2305 vp
Datum: 
Zaterdag 12 augustus 2023


 


Start-locatie:2305 start
JDB de ontmoeting
Roede 73
5527 EG Hapert
Noord-Brabant


Lunch-locatie:2305 lunch
Kruidenlucht
Kranenberg 18
5529 NE Casteren 


Eind-locatie: 2305 finish
Boerderijterras Jacobushof
Middendreef 2
5281 ST Boxtel


Bijzonderheden: 
Op deze dag ga ik officieel met pensioen en het lijkt mij een leuk idee om op deze dag jullie een mooie rit door het Brabantse land aan te bieden.
Wij starten bij ons thuis waar we jullie ontvangen met een bakje koffie en wat lekkers erbij.
Jan de Bruijn2305 P pensioen


Toerritbeschrijving:
Het eerste deel van de route gaat door de Kempen waarbij wij om plaatsjes als Eersel Bergeijk heenrijden om vervolgens door Westerhoven en Dommelen te rijden naar Veldhoven waarna we binnendoor onze weg vervolgen naar Casteren waar een heerlijke lunch op ons wacht bij de Kruidenlucht.
Na de lunch stappen wij weer op motor om langzaam aan afscheid te nemen van de Kempen om onze tocht te vervolgen naar de Campina. Op deze route komen wij nog een gedenkplaat tegen van Pietje Wal een bekende motorcoureur uit de jaren 60 die in deze streek wat races op zijn naam heeft geschreven. Deze Pietje was een neef van ons voormalige lid Frans de Kruijf. Uiteindelijk komen wij op het eindpunt van de route bij Boerderij het Jacobsterras waar als afsluiting nog van een heerlijk drankje kunnen genieten.


 Routemaster: Jan & Thea de Bruijn


Routebestanden: 
De routes worden enkel nog doorgerekend in het meest recente kaartmateriaal van uitgave van deze route met de instellingen zoals omschreven op onze website. Wil je de GPX/GDB route rijden en je hebt een oudere versie kaartmateriaal kunnen er verschillen ontstaan in de route. Deze verschillen mag je zelf verhelpen. 

Voor het probleemloos rijden van een rit, ga "navigeren met een track als routebasis".
Kijk hier voor meer informatie.


Route preview:
2305 overzicht route

google maps L

 

gpx file icon smal  gpx-bestanden
garmin2 gdb-bestanden
Download 08-08-2023 hier uw routebestanden. 


Vertrektijd:
Tussen 10:30 en 11:30 uur in kleine groepjes.


Einde rit:
± 16:00 - 17:00 uur


Lengte / duur toerrit:
deel 1: --km / ± -:- uur
deel 2: --km / ± -:- uur


Deelnamekosten:
Leden - Gratis
Niet-leden - €5,-


Procedures:
Deelnemen aan YDCN toerritten
We adviseren om in kleine groepjes te rijden, 6 motoren is ruim voldoende voor een plezierige rit voor iedereen. Dat is niet alleen veiliger maar geeft ook minder irritatie bij het overige verkeer en de plaatsen waar we doorheen rijden. Graag ook rekening houden dat we in kleinere groepjes bij de lunchlocatie aankomen. De locaties zijn weliswaar op de hoogte van onze komst, maar we zien steeds vaker dat we als hele groep 30 – 40 personen tegelijk op de lunchlocatie aankomen.
Probeer hier rekening mee te houden.Alleen voor leden indien ingelogd.


Verslag:
Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.