2019vp1 1275

GEANNULEERD - toerrit 1: Openingsrit rondom Apeldoorn

Van 13.04.2020 10:00 tot 13.04.2020 17:00
Gezien: 1099
2001 hetoudeloo
Datum  Maandag 13 april 2020 (2de Paasdag)
Deelnemen  Geannuleerd
Start-locatie
Harskamperweg 6, 
731 AB Otterlo
0318-59 16 63
Lunch-locatie Pannenkoekenhuis 't Mussennest,
Groteweg 109,
www.mussennest.nl 
0384 -47 91 32
Eind-locatie
Restaraunt Cafetaria 't Smulhuis, 
Harskamperweg 6, 
731 AB Otterlo
Bijzonderheden Apeldoorn is een dorp dat zijn eigen landelijke charme bewaart heeft. Bij de gemeente horen ook een aantal prachtige dorpen in het buitengebied.
De dorpen zijn een belangrijk deel van de grote gemeente Apeldoorn. Hoog Soeren, Hoenderloo, Loenen, Oosterhuizen, Lieren, Beekbergen, Klarenbeek, Beemte-Broekland, Wenum-Wieselund Uddel: alle dorpen in de gemeente hebben cultureel gezien hun eigen dynamiek.
Routemasters  Frank Zegers
Toerritbeschrijving 1603 logo veluweWe starten in Otterlo www.smulhuisotterlo.nl en rijden vanuit daar meteen de bosrijke omgeving in van de Veluwe richting de IJssel, en dat beloofd ons een mooie klim naar het noorden, over de lang uitgestrekte slingerende dijk van deze rivier, daar waar we de dijk verlaten zitten we al bij het middag uur en treffen we de lunchlocatie in Wapenveld. www.mussennest.nl 

2001 IjsselNa de lunch vervolgen we onze route en zakken dan weer af in zuidelijke richting waar we onderweg nog veel bosgebied te zien krijgen van de natuurrijke omgeving van de Veluwe, uiteindelijk eindigt de route na al het mooie wat Midden-Nederland ons te bieden heeft weer in Otterlo waar we ook gestart zijn, en zoals de naam van de route ook beschrijft hebben we Apeldoorn in ons midden gelaten.
Toerritbestanden

google maps L
Route preview

  gpx file icon smal gpx-bestanden
7 april
beschikbaar
garmin2gdb-bestanden
7 april
beschikbaar
2001 overzicht route

De routes worden enkel nog doorgerekend in het meest recente kaartmateriaal van uitgave van deze route met de instellingen zoals omschreven op onze website. Wil je de GPX/GDB route rijden en je hebt een oudere versie kaartmateriaal kunnen er verschillen ontstaan in de route. Deze verschillen mag je zelf verhelpen. 

Voor het probleemloos rijden van een rit, ga "navigeren met een track als routebasis".
Kijk hier voor meer informatie.
Vertrektijd Tussen 10:00 en 11:00 uur in kleine groepjes.
Einde rit ± 16:00 - 17:00 uur
Lengte / duur toerrit deel1: 76 km / ± 1:40 uur
deel2: 73 km / ± 1:25 uur
Het weer weersverwachtingBuienradar 1
Deelnamekosten
Leden een paaseitje
Niet -leden € 5,00
Procedures Deelnemen aan YDCN toerritten
We adviseren om in kleine groepjes te rijden, 6 motoren is ruim voldoende voor een plezierige rit voor iedereen. Dat is niet alleen veiliger maar geeft ook minder irritatie bij het overige verkeer en de plaatsen waar we doorheen rijden. Graag ook rekening houden dat we in kleinere groepjes bij de lunchlocatie aankomen. De locaties zijn weliswaar op de hoogte van onze komst, maar we zien steeds vaker dat we als hele groep 30 – 40 personen tegelijk op de lunchlocatie aankomen.
Probeer hier rekening mee te houden.
Deelnmerslijst  Alleen voor leden indien ingelogd.
 Verslag  Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.