201704 MotorShoot 1010 van Ren Nijhof hengelo1.0

Motorbeurs Utrecht 2018

Van 22.02.2018 10:00 tot 25.02.2018 18:00
Hits: 1877
1810 MB
Datum 22 t/m 25 februari 2018
Locatie Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Plattegrond Jaarbeurs
Kaartverkoop No Bike, No Glory. Motorrijders weten dat dit waar is. Want wat is er mooier dan die eerste dag in het jaar dat je je tweewieler weer tevoorschijn haalt, de leer weer ruikt, het gas weer opentrekt en met ronkende motor de oneindigheid tegemoet gaat? Slechts één ding komt in de buurt; die passie delen met andere motorfanaten. Dat kan tijdens MOTORbeurs Utrecht, waar jouw motorseizoen begint.
KOOP HIER JE TICKET VOOR €11,00
Bij de actiecode is een code ingevuld die wij als Club van Motorbeurs Utrecht mochten ontvangen
Stand Onze stand is te vinden in hal 10 stand nummer 10.B023
  1542mb
1542mb a

Wat een motor is hoeven we je gelukkig niet uit te leggen. En dat je op een motorbeurs heel veel en alles en nog veel meer over motoren kunt vinden hopelijk ook niet. We zijn natuurlijk de mooiste, grootste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland. En daarom vertellen we je maar wat er allemaal te vinden en te doen is op MOTORbeurs Utrecht.  

Werkelijk ALLES voor de motorrijder
Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers (moeilijk woord!) en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap (schroef, schroef, brom brom, je kent het wel). 

Goed gekleed en beschermd op de bike
Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen natuurlijk. En voordat je daarna op je motor wilt wegscheuren vind je op de beurs ook een hele hoop informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig! 

Gloednieuwe modellen
Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

Standbemanning
 opbouw donderdag vrijdag zaterdag zondag
1 Jan de Bruijn Jan de Bruijn Jan de Bruijn Jan de Bruijn Jan de Bruijn
2 Dirk Witlam Dirk Witlam Willem Zilverschoon Willem Zilverschoon Jantine Nooter
3 Jan Dalemans Jan Dalemans Ben Baart Irma Ruiter Rik Nooter
4 Frans de Kruijf Frans de Kruijf Loek van Schie Jan de Jonge Frans de Kruijf
5 Reno Sanders Reno Sanders Aartje Arbon Michiel Zilverschoon Reno Sanders
R      Reno Sanders  Reno Sanders  Willem Zilverschoon
Meer informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan de Bruijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het weer weersverwachtingBuienradar 1
Deelnemerslijst