2019vp1 1275

Motor-begeleiding "De Tafelronde 195" -2019-

Beginnend op 14.09.2019
Gezien: 1237
Datum zaterdag 14 september 2019
Deelnemen Voor deelname als begeleider van dit evenement, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik op de knop Deelnemen bovenaan deze pagina. Tot 15 juni is aanmelden voor de E-learning cursus mogelijk. Na deze dag moeten wij de organisatie van het evenement laten weten met hoeveel begeleiders wij komen.
Start-locatie Baarle Nassau
Bijzonderheden 1590 tafelronde 195 Dit jaar - 2019 zal het een bijzonder feestelijke aangelegenheid worden. De Tafelronde organiseerd de truckrun alweer voor de 6de keer. De route zal voornamelijk plaatsvinden in en rondom Baarle Nassau.

De Tafelronde 195 zorgde zaterdag 29 maart 2014 (1ste keer) voor een verrassing voor de leden van de Soos Stuif es In. Die vereniging voor mensen met een beperking vierde het 40-jarig jubileum en de leden van Serviceclub Tafelronde 195 hadden 25 chauffeurs met vrachtwagen bereid gevonden om een speciale rit met hen te maken door de omgeving. 
In 2015 waren er 29 trucks die deelname aan dit evenement.

Dit evenement was in 2015 wederom zeer geslaagd mede door de inzet van zeer gemotiveerde vrijwilligers. Om de ruim 25 trucks ook dit jaar te begeleiden, zijn wij gevraagd als motorrijders deze trucks te begeleiden. De route zal vooral over rustige locale verharde wegen gereden worden en als beloning stralende gezichten van de deelnemers.

Verkeersbegeleider TruckrunVoor het begeleiden van de trucks zoekt de "Tafelronde 195" gediplomeerde verkeersbegeleiders die hieraan mee willen werken.
Ben je niet gecertificeerd, dan kun je middels een E-learning programma tijdelijk voor dit evenement officiele toestemming krijgen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Route De rit is 2 x 45 minuten over verharde binnenwegen van en naar Baarle Nassau
Het weer weersverwachtingBuienradar 1
Procedures

De begeleiding van trucks voor de "Tafelronde 195" is geen YDCN club activiteit.
Het is alleen mogelijk aan te geven of je interesse hebt om de trucks te begeleiden en hiervoor is een dag certificaat te behalen via E-learning. Codes voor deze E-learning krijgen de deelnemer vanaf medio juli van  Jan de Bruijn.

De YDCN neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor deze Truck-begeleiding en de vrijwilligers doen op individuele basis mee.

aanmelden Aanmelden voor dit mooie initiatief kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik op de knop "Deelnemen" bovenaan deze pagina.
Van Jan de Bruijn ontvangt de verkeersbegeleider tzt meer informatie over tijden en exacte locatie.