Motorbeurs Utrecht 2019

Van 14.02.2019 10:00 tot 17.02.2019 18:00
Hits: 1336
1910 vp
Datum 14 t/m 17 februari 2019
Locatie Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Plattegrond Jaarbeurs
Kaartverkoop No Bike, No Glory. Motorrijders weten dat dit waar is. Want wat is er mooier dan die eerste dag in het jaar dat je je tweewieler weer tevoorschijn haalt, de leer weer ruikt, het gas weer opentrekt en met ronkende motor de oneindigheid tegemoet gaat? Slechts één ding komt in de buurt; die passie delen met andere motorfanaten. Dat kan tijdens MOTORbeurs Utrecht, waar jouw motorseizoen begint.
KOOP HIER JE TICKET ONLINE.
Stand Helaas zijn wij dit jaar niet aanwezig op de Motorbeurs te Utrecht.
2020 zijn we er weer bij.
1910 motorbeurs 2019 1542mb
1542mb a

Wat een motor is hoeven we je gelukkig niet uit te leggen. En dat je op een motorbeurs heel veel en alles en nog veel meer over motoren kunt vinden hopelijk ook niet. We zijn natuurlijk de mooiste, grootste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland. En daarom vertellen we je maar wat er allemaal te vinden en te doen is op MOTORbeurs Utrecht.  

Werkelijk ALLES voor de motorrijder
Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers (moeilijk woord!) en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap (schroef, schroef, brom brom, je kent het wel). 

Goed gekleed en beschermd op de bike
Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen natuurlijk. En voordat je daarna op je motor wilt wegscheuren vind je op de beurs ook een hele hoop informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig! 

Gloednieuwe modellen
Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

Meer informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan de Bruijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het weer weersverwachtingBuienradar 1