2019 1

Toerrit 1 Openingsrit: maandag 10 april 2023
De openingsrit start dit jaar bij de MC Donalds in Veenendaal.
Na een kop koffie en wat lekkers rijden we Veenendaal uit en toeren we door de Gelderse Vallei.
1401 pasen
ALV & 5de ALV-toerrit: zaterdag 22 april 2023
Tijdens de Algemene Ledenvergadering 2023 zal onze secretaris "Willem Zilverschoon" zijn funtie neerleggen.
Wie o wie gaat de werkzaamheden als club secretaris m/v van Willem overnemen?

5de ALV-toerrit: zaterdag 22 april 20232311 vp
Deze 90 kilometer lange rit slingert zich door het landschap gelegen tussen Zeist, Maarsbergen, Wijk bij Duurstede en Doorn.
Met een gemiddelde snelheid van ca 40kmh duurt deze rit toch bijn 2.30 uur.
Neem de tijd en geniet.
Toerrit 2 Drenthe: zondag 21 mei 2023
Col du VAM, het hoogste punt van deze mooie provincie. Hoogte ruim 4800 cm. en onderdeel van menige fietswedstrijd, als het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg maar ook veldrijden.
Als deze bult, de kern bestaat uit huisvuil naar hier door de jaren met treinen uit heel Nederland aangevoerd, werd mooi afgedekt en omgevormd tot een wieler- en wandelparadijs, al voor zoveel ophef zorgt, dan kun je nagaan hoe plat Drenthe is. Een kleine zandrug, de Hondsrug, doorbreekt het vlakke land, maar haalt het niet bij deze berg, maar is wel erg mooi en niet voor niets Unesco Geopark.
Toerrit 3 Hillegom rit: zaterdag 24 juni 2023  
Toerrit 4 Puzzelen & barbecue: zondag 23 juli 2023
Aanstaande 23 Juli vindt de YDCN Puzzelrit weer plaats, samen met de Greyhounds. Dit jaar worden de puzzellocaties (en daarmee de route) gekenmerkt door combinatie van ooit moderne, maar nu achterhaalde technologie, een bezoek aan een Middeleeuwse- en een Mystieke omgeving en een modern natuur- en recreatiegebied. Daarnaast wordt een oud en vroeger zeer arm gebied doorkruist, waar de moderne tijd duidelijk zijn invloed heeft gehad. De tocht wordt vervolgd via een paar kleine, maar beeldbepalende elementen, waarbij we worden herinnerd aan grootse prestaties.
Voor de barbecue is het nodig je in te schrijven middels het inschrijfformulier: https://www.ydcn.nl/barbecue-2023
2311 vp
ALV & 5de ALV-toerrit: zaterdag 22-04-2023
Tijdens de Algemene Ledenvergadering 2023 zal onze secretaris "Willem Zilverschoon" zijn funtie neerleggen. Wie o wie gaat de werkzaamheden als club secretaris m/v van Willem overnemen?

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Iedereen heeft een lijstje met voornemens: twintig kilo afvallen, aardig zijn tegen iedereen, stoppen met roken en nog zowat. Komt het allemaal uit? Daar heb je zélf een erg belangrijke inbreng in.
Vacatures.
Ik weet er nog wel één: de club is al een tijd vergeefs op zoek naar versterking van de gelederen. Misschien loop je al met de gedachte om iets voor de club te gaan doen en dan zou dit een prachtig (en ook prima uitvoerbaar) voornemen kunnen zijn voor 2023.
Vacature Tourcoördinator.
Zo zijn we al een hele tijd op zoek naar een toercoördinator. Margriet Adamse heeft dat een hele tijd gedaan. Zodanig goed, dat bij de ritten de deelnemers zich niet hoefden af te vragen of de koffie en het gebak bij de start er wel zou staan, de lunch geregeld was en ook de afsluiting in orde was. De routemasters leverden de informatie voor route en horeca, maar Margriet zorgde ervoor, dat het allemaal naadloos geregeld was.
De toercoördinator regelt de afspraken met o.a. de horeca. Daarvoor hoef je niet op pad: een telefoon, computer met internet voldoet prima.
Alle pogingen voor opvolging via alle kanalen leidden tot niets! Iets voor jou?

Het bestuur is bovendien op zoek naar twee bestuursleden.
Sinds de ALV van 2021 kent het bestuur (bestaand uit vijf leden) een vacature. Rik Nooter zou in 2020 aftreden als bestuurslid maar bleef nog een jaar aan, omdat er geen opvolger voor hem was. Ook bij de ALV van 2021 had niemand zich gemeld…
Secretaris.
Het bestuur heeft een vast roulatie schema en in 2023 ben ik aan de beurt om af te treden na dertien jaar het secretariaat gedaan te hebben.
Het zal toch niet gaan gebeuren, dat het bestuur van de YDCN met drie leden en twee vacatures verder moet?

Neem als voornemen een bestuurs- of commissiefunctie voor 2023 op in jouw lijstje. Je krijgt dan een rol in het hart van jouw club, met directe invloed op het reilen en zeilen daarvan!
Je levert wel wat kostbare vrije tijd in maar je krijgt en ook veel voor terug in de vorm van persoonlijke contacten en blije leden bij de vele evenementen van onze club.

Stel mij niet teleur!
Met de beste wensen en veel veilige kilometers,
Willem Zilverschoon, secretaris.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2314vptruck

motorbegeleiding zaterdag 23 september 2023
Voor deelname als begeleider van dit evenement, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Werner Spierings coördineert voor de Tafelronde 195 de begeleiders van deze truckrun.

Toerrit 1: maandag 10-04-2023
Toerrit 2: zondag 21-05-2023
Toerrit 3: zaterdag 24-06-2023
Toerrit 4: zondag 23-07-2023
Toerrit 5: zaterdag 12-08-2023
Toerrit 6: zondag 8-10-2023

 
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.