2021 2 vp

Hier staat de uitleg over het gebruik van de videovergadering middels Zoom.

Hoe werkt Zoom?
Om een vergadering via Zoom te volgen wordt geadviseerd om een laptop gebruiken. Voordeel van een laptop is de ingebouwde microfoon, webcam, groot scherm en alle functies. Heb je geen laptop, geen probleem. Zoom is ook eenvoudig te gebruiken met een smartphone of tablet. 

Om aan een vergadering deel te nemen, krijg je van de YDCN een vergadernummer (meeting ID van 11 cijfers) en een wachtwoord (passcode van 6 cijfers). Ook kun je via het aanklikken van een link in de vergadering komen. Dit is de makkelijkste manier om deel te nemen.

Je hoeft voor het gebruik van Zoom geen account aan te maken en je ook niet te registreren. Je moet wel een naam opgeven hoe je zichtbaar wilt zijn in de vergadering. Advies voor de YDCN vergadering, gebruik je voornaam en achternaam.

Installatie
Op een smartphone en tablet, ga naar de appstore (Appleen playstore (Android). Of zoek naar Zoom in de store als de link niet werkt.
Door aanklikken op een vergaderlink zal Zoom vragen om de software te mogen installeren.
Op YouTube zijn er meerdere filmpjes die een uitleg geven. Deze is kort en krachtig.
https://www.youtube.com/watch?v=0rUE3tHHULk  

Ikzelf heb nog kort handleiding in PDF gemaakt een soort handleiding gemaakt met een aantal schermafdrukken die je tegenkomt bij de installatie. Voor de handleiding klik hier.
Met deze link kun je Zoom testen : https://zoom.us/test  en installeren.
Zie de handleiding in PDF met schermafdrukken.

Aanmelden ALV
Via de website graag aanmelden voor de ALV. En dan maken we er een mooie vergadering van.

Mocht je vragen hebben, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik zal per mail of telefonisch contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur YDCN