Motor-begeleiding Truck Tour Baarle -2024-

Beginnend op 28.09.2024

Bij baarle nassau

bwsmuziek@home.nl

Gezien: 457


2314vptruck
Datum:
 zaterdag 28 september 2024


Deelnemen: 
Voor deelname als begeleider van dit evenement, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 
Werner Spierings co├Ârdineert voor Tafelronde 195 de begeleiders van deze truckrun.


Start-locatie: Baarle Nassau  


Bijzonderheden:
Dit jaar hebben we op zaterdag 28 September 2024 wederom ons mooie evenement Truck Tour Baarle (TTB), wat we alleen maar kunnen realiseren door Inzet van jullie als verkeersregelaar !
Dit jaar heeft het een speciaal tintje ivm de 10e editie , en gaan daarom geen 2 routes rijden maar 1 wat langere route met daar achteraan een klein jubileum feestje.

UIteraard is er weer gedacht aan de inwendige mens zolas in alle voorgaande jaren.

De Tafelronde 195 zorgde zaterdag 29 maart 2014 (1ste keer) voor een verrassing voor de leden van de Soos Stuif es In. Die vereniging voor mensen met een beperking vierde het 40-jarig jubileum en de leden van Serviceclub Tafelronde 195 hadden 25 chauffeurs met vrachtwagen bereid gevonden om een speciale rit met hen te maken door de omgeving. 
In 2015 waren er 29 trucks die deelname aan dit evenement.

Dit evenement was in 2015 wederom zeer geslaagd mede door de inzet van zeer gemotiveerde vrijwilligers. Om de ruim 25 trucks ook dit jaar te begeleiden, zijn wij gevraagd als motorrijders deze trucks te begeleiden. De route zal vooral over rustige locale verharde wegen gereden worden en als beloning stralende gezichten van de deelnemers.


Verkeersbegeleider: Voor het begeleiden van de trucks zoekt de "Tafelronde 195" gediplomeerde verkeersbegeleiders die hieraan mee willen werken.
Ben je niet gecertificeerd, dan kun je middels een E-learning programma tijdelijk voor dit evenement officiele toestemming krijgen. 

Verzoek of jullie zo spoedig mogelijk de code alvast willen verzilveren, en degene welke geen geldige instructie verklaring meer hebben, hebben dan alle tijd om hun E= learning te gaan doen. Voor degene welke wel een geldige verklaring hebben dus ook de code verzilveren zodat wij zien als organisatie dat deze nog geldig is en je automatisch op de lijst komt en een melding van de SVNL krijgt DEELNTrucBaarBCMJNZSMFB

https://www.verkeersregelaarsexamen.nl/ 

Graag allen Aanwezig op zaterdag 23 september 2022 om 12 uur voor Post Taak instructie :
Drukkerij de Jong Visweg 8, 5111 HJ Baarle-Nassau.

De statische Verkeer regelaars krijgen vooraf al een duidelijk Post Taak Instructie van de diverse locaties waar ze staan toegestuurd en waar ze eventuele vragen op de PTI kunnen stellen !
De motorrijders krijgen de instructie tijdens de PTI !

Zoals in eerdere edities rijden we weer 2 routes maar dit jaar is zowel het vertrek- als pauze punt maar ook het eindpunt :
Kees Jacobs Transport : Winkelhaak 4, 5111 PX Baarle-Nassau

Uiteraard is eten en drinken tijdens het evenement voor jullie allen weer geregeld zoals van een organisatie verwacht mag worden en de statische VKR's staan in clubjes dus niet alleen.

Wederom word er dit jaar wederom een grandioze BBQ georganiseerd na het evenement, uiteraard voor een zacht prijsje voor de BBQ maar ook voor de consumpties. Overige info volgt ter zijner tijd aan jullie, en de wijze hoe je je daar voor op kunt geven....maar geloof me...het is echt de moeite waard.

Iedereen alvast een fijne vakantie toegewenst namens onze organisatie,
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (0653351690)


Route:
De rit is 1 x 90 minuten over verharde binnenwegen van en naar Baarle Nassau


Procedures:
De begeleiding van trucks voor de "Tafelronde 195" is geen YDCN club activiteit.
Ben je niet gecertificeerd, dan kun je middels een E-learning programma tijdelijk voor dit evenement officiele toestemming krijgen.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De YDCN neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor deze Truck-begeleiding en de vrijwilligers doen op individuele basis mee.


Verslag: 
Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.