Kade 7 Tolkamer

Adres: Europakade 7, 6916 BG Tolkamer (https://www.kadetolkamer.nl/)

2006 hamburger kade7 tolkamerGeniet onder het genot van een glaasje bier of wijn van de prachtige, soms rustige, soms wilde Rijn met aan de overkant Duitsland. De Rijn is een van de drukst bevaren rivieren van Europa. Tolkamer ligt in het nationaal natuurgebied de Gelderse Poort dicht bij de Duitse grens. Dijken, water, vogels, Schotse Hooglanders en galloways.

Een ideale omgeving voor fietsers dus. Veel fietsers brengen een bezoekje aan de kade in Tolkamer om even tot rust te komen. Ze genieten van een lekker broodje of een overheerlijke ambachtelijke hamburger vergezeld van iets lekkers te drinken onder het genot van het uitzicht op de Rijn.Geniet onder het genot van een glaasje bier of wijn van de prachtige, soms rustige, soms wilde Rijn met aan de overkant Duitsland. De Rijn is een van de drukst bevaren rivieren van Europa. Tolkamer ligt in het nationaal natuurgebied de Gelderse Poort dicht bij de Duitse grens. Dijken, water, vogels, Schotse Hooglanders en galloways.

Een ideale omgeving voor fietsers dus. Veel fietsers brengen een bezoekje aan de kade in Tolkamer om even tot rust te komen. Ze genieten van een lekker broodje of een overheerlijke ambachtelijke hamburger vergezeld van iets lekkers te drinken onder het genot van het uitzicht op de Rijn.

Terug

logo diversion new