toerrit 4: BBQ Puzzelrit door het Brabantse land

Van 14.07.2019 10:00 tot 14.07.2019 17:00
Gezien: 3268
1904 vpl
Datum  Zondag 14 juli 2019 om 10:00 uur
Deelnemen
- alleen toerrit -


Knop deelnemen gebruiken voor deelname alleen puzzelrit.

Deelnemen
-toerrit  &  Barbecue-

Knop deelnemen toerrit + BBQ gebruiken voor deelname puzzelrit en barbecue!
Inschrijven voor deelname barbecue tot uiterlijk 9 juli 2019 17:00 uur

In het formulier vul je naam en emailadres in, selecteer het aantal deelnemers, Leden / Niet Leden en klik op "voeg toegangsbewijs toe". Voor leden die ingelogd zijn ten tijde van aanmelden is het mogelijk zich uit te schrijven door op de knop "uitschrijven" te klikken die dan bovenaan de pagina zichtbaar is.
Start-locatie Groenevelt motoren
Ekkersrijt 1012
5692 AA Son en Breugel
Lunch-locatie Er is geen specifieke lunchlocatie vast gelegd. Dit omdat één ieder op zijn eigen manier van punt naar punt gaat en er onderweg genoeg mogelijkheden zijn.
Eind-locatie Groenevelt motoren
Ekkersrijt 1012
5692 AA Son en Breugel
Bijzonderheden
De rit start en eindigt bij Groenevelt en zal gereden worden als puzzelrit!
 
De deelnemers starten per 2 motoren voorzien van NAVIGATIE, en we rijden van coördinaat naar coördinaat welke bij het begin van de rit krijgt uitgereikt.
 
Bij aankomst op de plaats die volgens het coördinaat wordt vermeld , moet je een vraag beantwoorden die betrekking heeft op de locatie waar je staat.
 
Vervolgens toets je het volgende coördinaat in je navigatie en vervolg jij je rit naar het volgend punt om uiteindelijk weer bij Groenevelt motoren te eindigen.
 
Tijdens de BBQ waarvoor je je kunt aanmelden zullen de vragen nagekeken worden en zal er een winnaar bekend gemaakt worden.
Indien blijkt dat er meerdere deelnemers op de eerste plek eindigen, dan komt er een schattings-vraag zodat er meteen duidelijk is wie op de eerste plaats eindigt.
 
Als er deelnemers zijn die geen navigatie hebben, gaan deze samen op pad met een rijder die wel navigatie heeft.
 
Er wordt geen lunch locatie afgesproken en de deelnemers kunnen onderweg zelf bepalen waar ze de lunch gebruiken.
Uitleg puzzelrit Uitleg puzzelrit"De coördinaten en de vragen vind je op de achterzijde van dit formulier!"
Deze worden bij de start van de puzzelrit uitgereikt
Routemasters  Titus Spee & Ger de Waal van "The Greyhounds"
Toerritbeschrijving
1803 vp puzzelritOf je nu kiest voor ‘kortste route’, ‘snelste route’ of ‘kronkelwegen’ met behulp van de coördinaten kom je er altijd. Het ligt dus aan de instellingen van je gps hoe mooi de rit is.
(snelwegen vermijden)
Vertrektijd Bijeenkomst 10:00 uur 
vanaf ca 10:30 - 11:00 uur vertrek in kleine groepjes.
Einde rit ± 16.00 - 17.00 uur
Lengte / duur toerrit deel 1:  ? km / ± ? uur
deel 2:  ? km / ± ? uur
Het weer weersverwachtingBuienradar 1
Deelnamekosten-toerrit
Leden Gratis
Niet -leden € 5,00
Deelnamekosten-BBQ
Leden € 9,00
Niet -leden € 9,00
Instructie inschrijven BBQ In het inschrijfformulier "Neem deel aan 'toerrit 4: "BBQ, Puzzelrit door het Brabantse land":  vul je naam en emailadres in, selecteer het aantal deelnemers, Leden / Niet Leden en klik op "voeg toegangsbewijs toe". Voor leden die ingelogd zijn ten tijde van aanmelden zijn de gegevens al ingevuld en is het mogelijk zich uit te schrijven door op de knop "uitschrijven" te klikken die  dan bovenaan de pagina zichtbaar is.De bijdrage voor de barbecue dienen contant en gepast te worden voldaan aan de inschrijftafel bij de start van de toerrit. Heeft u zich aangemeld maar bent u verhinderd, meld u zich dan voor  9 juli 2019 (16:00 uur) af door de knop "uitschrijven" bovenaan de evenementen pagina te gebruiken. Heeft U zich aangemeld als gast, neem voor 9 juli 2019 contact op met Henny Plant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u af te melden.

Heeft u zich aangemeld voor de barbecue en wij hebben geen tijdige afmelding ontvangen zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.
Het goede doel Rob Groenevelt Motoren te Son sponsort dit jaar wederom voor een groot deel de barbecue. Er word van iedere deelnemer een kleine bijdrage in de kosten van € 9,00 gevraagd.
Van deze € 9,00 gaat € 2,00 naar een goed doel dat ook nog eens verdubbeld word door Rob Groenevelt.
Procedures Deelnemen aan YDCN toerritten
We adviseren om in kleine groepjes te rijden, 6 motoren is ruim voldoende voor een plezierige rit voor iedereen. Dat is niet alleen veiliger maar geeft ook minder irritatie bij het overige verkeer en de plaatsen waar we doorheen rijden. Graag ook rekening houden dat we in kleinere groepjes bij de lunchlocatie aankomen. De locaties zijn weliswaar op de hoogte van onze komst, maar we zien steeds vaker dat we als hele groep 30 – 40 personen tegelijk op de lunchlocatie aankomen.
Probeer hier rekening mee te houden.
Deelnemerslijst Alleen voor leden indien ingelogd.
Verslag Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .