MTT Vught

Van 19.06.2016 10:00 tot 19.06.2016 17:00

Bij Groenevelt motoren

jan.de.bruijn@ydcn.nl

Gezien: 5154


1608 vp tt vught
deelnemen Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van MotorToerTocht Vught
datum zondag 19 juni 2016
start-locatie Vught (MTT Vught)
inschrijven
Inschrijven voor deelnemen kan op de website van motortoertocht (MTT) Vught. De organisatie van MTT staat ook deelnemers toe die een cabrio bezitten.  Er zijn namelijk altijd mensen met een beperking die niet achter op een motor kunnen of durven rijden.
Kijk hier voor het inschrijfformulier. 
Bij inschrijven vermeld duidelijk met motor/cabrio  ovv Greyhounds / Yamaha Diversion Club Nederland. Alleen dan kan de organisatie er rekening mee houden dat we als groep bij elkaar horen. 
verzamelen Wij als club zullen gezamenlijk met de Greyhounds  (Groenevelt motoren) deelnemen aan deze happening. Vanaf 10.00 verzamelen bij Groenevelt zodat we gezamenlijk om 10.30 via de leuke weggetjes naar Vught kunnen rijden.
informatie
2015 hebben we een sponsor barbecue gehad van Rob Groenevelt. Een deel van de bijdrage van de barbecue (€2,50 pp)  komt ten goede van de organisatie van MTT Vught.
Rob Groenevelt heeft het gehele bedrag verdubbeld en aan deze stichting geschonken. 


bijzonderheden
Stichting Motortoertocht Vught voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking.
1608 logo tt vughtEen tocht die ieder jaar wordt gehouden waarbij de motorrijders een passagier met een beperking als duo meenemen.De tocht is tussen de 80 en 100 km lang, wordt in de omgeving van Vught gereden en er doen ongeveer 250 motoren mee. Als organisatie, zijn wij u zeer dankbaar, dat u elk jaar weer in zulke grote getale verschijnt, om onze mindervalide medeburgers een fantastische dag te bezorgen. Uiteraard bedanken wij ook, de Politie, de Koninklijke Marechaussee, de verkeersbegeleiders, onze sponsors, de begeleiders van de deelnemers en alle andere vrijwilligers, want zonder hen zou deze tocht onmogelijk zijn. Wij hebben als Organisatie Motortoertocht weer een mooie rit door Vught en omgeving uitgezet en het is aan u om een goed humeur en heel mooi weer mee te brengen, dan zal het ongetwijfeld een onvergetelijke dag worden voor iedereen.  
veel gestelde vragen
 
Kijk hier voor het boekje van MTT Vught uit 2015
routemasters MTT Vught
lengte / duur toerrit 80 tot 100 kilometer / hele dag (info MTTVught)
het weer weersverwachtingBuienradar 1
deelnemerslijst