Restaurant Het Ei van Columbus

Adres: Stoppelbergweg 63, 7361 TE Beekbergen, Nederland (http://www.heteivancolumbus.nl/)

1603 lunch
Gelegen midden op de Veluwe, tussen de bossen met een schitterend groot terras, een grote tuin met daarin voor de kinderen een springkussen, is het ook buiten goed vertoeven. Door de centrale ligging in Nederland, de goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid kunnen wij een landelijk trefpunt voor het ontvangen van al uw gasten en/of genodigden zijn.

Wij zijn zeer goed uitgerust voor het verzorgen van al uw huwelijken, buffetten, diners, recepties, enz. U kunt bij ons tevens trouwen op locatie

Voorop staat lekker eten, drinken en genieten in een sfeervolle ambiance. Uw persoonlijke wensen staan altijd voorop.

Onze accommodatie bestaat uit een gezellige bistro met openhaard en apéritiefbar en een kleine zaal. En uiteraard hebben wij een prachtig terras.

De totale accommodatie is uitermate geschikt voor: - Diners tot ongeveer 120 personen - Buffetten tot ongeveer 150 personen - Bruiloften en recepties tot ongeveer 200 personen - Van 1 mei tot 1 oktober kunnen wij onze capaciteit verdubbelen d.m.v. sfeervolle party tenten.

Naast onze à la carte kaart en 3-gangen keuzemenu's van € 28,50 hebben wij voor u een aantal buffetten samengesteld, waarvan de prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen vanaf 25 personen. Mocht u met een kleiner gezelschap zijn dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

De genoemde buffetten zijn slechts suggesties en vanzelfsprekend zijn uw persoonlijke wensen bepalend voor de uiteindelijke samenstelling. Om uw diner en/of feest goed en gedetailleerd te organiseren is het wenselijk om op onze locatie gezamenlijk tot een nadere invulling te komen. We kunnen dan een vrij nauwkeurige en geheel vrijblijvende een offerte samenstellen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Willemijn Hars.

Routebeschrijving

Terug