Le Grand Jardin

Adres: Laagt 5A, 4286 LV Almkerk, Nederland (http://www.grandjardin.nl/)

1602 startLe Grand Jardin is gelegen in Almkerk op het eiland Altena en Biesbosch (Noord Brabant) te bereiken via bruggen en pontveren met wijds uitzicht over het polderlandschap, de golfbaan, polderwegen met lintbebouwing. Wij ontvangen u graag in onze tuin op de zonneterrassen en schaduwrijke zitjes of in het restaurant of theeschenkerij totaal groot 9200 m² met niveauverschillen, bloemborders en een centraal gelegen vijver en een 18 holes midgetgolfbaan waar wij u graag voorzien van een drankje, lunch, diner of een high tea (de high tea is op afspraak). 50 gratis parkeer plaatsen op eigen terein.

Ook is onze locatie zeer geschikt voor feestjes en partijtjes, huwelijk en jubileum, vergaderingen, familiedagen, reünies enz. Dit kan worden aangevuld met een lunch, diner, warm buffet, grand buffet ,koud buffet, bolle Jaap, steengrill en barbecue enz. hiervoor moet u wel reserveren.

Le Grand Jardin is gelegen aan fietsroutes. In de directe omgeving vindt u de vestingstadjes Woudrichem en Heusden, Kasteel Dussen, slot Loevestein, diverse molens en forten en Nationaal Park 'De Biesbosch'.

Routebeschrijving

Terug

logo diversion new