Hyperpro

Van 17.10.2015 10:00 tot 17.10.2015 16:00
Bij Hyperpro
Gezien: 3565
1565 vp hyperpro
datum  zaterdag 17 oktober 2015
tijd  van 10:00 tot ca. 16:00 uur
locatie Hyperpro Werkendam
bijzonderheden
1565 hyperpro combikit totaalHyperpro Schokdemper 
 
Een nieuwe motorfiets is een dure aankoop. Dit garandeert echter niet dat elk onderdeel van de motorfiets goed is. Onze ervaring is dat veel motorfabrikanten kosten reduceren door te bezuinigen op de schokbrekers (en voorvering). Niet echt gepast als U bedenkt dat de schokbrekers het contact van het wiel met het wegdek moet verzekeren. Omdat er ruimte is voor veel verbetering, heeft Hyperpro een schokdemperlijn ontwikkelt. 
 
Hyperpro ontwikkelt en produceert alle schokbrekers zelf. Tot aan de kleinste lichtgewicht alumium onderdeel wordt door CNC machines in de eigen fabriek gemaakt. Kwaliteit en design staan bij Hyperpro voorop. Hoe weet de motorrijder dat hij een goede schokbreker in handen heeft? Alleen het zien en voelen van de hoogwaardige schokbreker geeft een gevoel van vertrouwen in de schokbreker. Hyperpro gebruikt de beste settings in de schokbreker. Elke schokdemper wordt uitvoerig getest voor uitlevering.

Het is mogelijkheid om zowel de uitgaande als de ingaande demping af te stellen en de veervoorspanning te veranderen. Door middel van het verstellen van de hoge als de lage dempingsnelheid maak je de schokbreker een individueel stukje maatwerk. 
1565 soortenveer
programma
Hyperpro beloofd een leerzame /  informatieve en gezellige dag te worden die begint om 10.00 uur.
Rond het middag uur is er een uitgebreide lunch en de dag zal afgesloten worden rond  15.30 - 16.00 uur. 
deelnamekosten
De kosten voor deelname bedragen voor leden / niet leden: €15,00
inschrijven Inschrijven voor de Hyperpro dag kan uiterlijk t/m maandag 28 september 2015 zolang het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is. Deelname is voor YDCN-leden en introducé.
Voor deze dag geldt een minimum aantal deelnemers van 15 en maximum 25 personen
procedure
Aanmelden moet via de website gebeuren en kan zolang de inschrijving is geopend. De aanmeldingen worden op volgorde van datum & tijd in behandeling genomen. Er is plaats voor maximaal 25 personen.
De kosten voor deze leuke, leerzame, informatieve dag  bedragen € 15,00 per persoon. 
Het verschuldigde bedrag dient voor aanvang van de dag contant te worden voldaan aan de YDCN organisatie. 
Heb je je aangemeld voor deze dag en je komt niet op locatie, zullen de verschuldigde bedragen door de YDCN in rekening gebracht worden.
het weer weersverwachtingBuienradar 1
deelnemerslijst