motor-begeleiding "De Tafelronde 195"

Beginnend op 09.05.2015
Gezien: 2703
datum 9 mei 2015
start-locatie Baarle Nassau
bijzonderheden
1590 tafelronde 195De Tafelronde 195 zorgde zaterdag 29 maart 2014 voor een verrassing voor de leden van de Soos Stuif es In. Die vereniging voor mensen met een beperking vierde het 40-jarig jubileum en de leden van Serviceclub Tafelronde 195 hadden 25 chauffeurs met vrachtwagen bereid gevonden om een speciale rit met hen te maken door de omgeving.

Dit evenement was het afgelopen jaar zeer geslaagd mede door de inzet van zeer gemotiveerde vrijwilligers. Om de 25 trucks dit jaar te begeleiden, zijn wij gevraagd als motorrijders de trucks te begeleiden. De route zal vooral over rustige locale verharde wegen gereden worden en als beloning stralende gezichten van de deelnemers.
verkeersbegeleider Voor het begeleiden van de trucks zoekt de "Tafelronde 195" gediplomeerde verkeersbegeleiders die hieraan mee willen werken.
Ben je niet gecertificeerd kun je middels een E-learning programma tijdelijk voor dit evenement officiele toestemming krijgen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
route De rit is 2 x 45 minuten over verharde binnenwegen van en naar Baarle Nassau
het weer weersverwachtingBuienradar 1
procedures De begeleiding van trucks voor de "Tafelronde 195" is geen YDCN club activiteit.
Het is alleen mogelijk aan te geven of je interesse hebt om de trucks te begeleiden.
De YDCN neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor deze Truck-begeleiding en de vrijwilligers doen op individuele basis mee. Indien er leden zijn die niet gediplomeerd zijn als verkeersbegeleider maar toch hun steentje willen bijdragen dan is dat geheel op eigen risico en verantwoording.
aanmelden Aanmelden voor dit mooie initiatief kan via de knop deelnemen t/m maandag 4 mei 2015
Van Jan de Bruijn ontvangt de verkeersbegeleider tzt meer informatie over tijden en exacte locatie.
deelnemerslijst