Sleutelavond Motoport Hillegom

Van 19.03.2015 19:00 tot 19.03.2015 22:00
Gezien: 2500

deelnemen
datum  19 maart 2015
tijd  19:00 - 22:00 uur
locatie  Motoport Hillegom
programma De avond heeft geen vast programma maar wordt o.a gestuurd door de vragen die jullie stellen en de
mogelijkheden op die avond. Het is de bedoeling dat je vooraf vragen indient die dan op de avond zelf behandeld zullen worden. Om het je gemakkelijk te maken kan je deze vragen per email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Aan de hand van deze vragen kan Motoport zich ook beter voorbereiden.
bijzonderheden De eerste sleutelavond van 2015 wordt deze keer gehouden bij Motoport Hillegom.
De eigenaar Rinus Weijers en enkele medewerkers ontvangen ons vanaf 19.00 uur met koffie. Er is gelegenheid om in de showroom rond te kijken en eventuele aankopen te doen.
Om 19.30 u beginnen we met het programma in de werkplaats dat ongeveer tot 22.00 u duurt.
Tussendoor wordt er voor een snack o.i.d. gezorgd.
Wees niet bang, dat je deze avond zelf het gereedschap ter hand moet nemen. Daar zijn de deskundigen voor die er dagelijks mee bezig zijn. De avond is zowel bedoeld voor personen die geen technische kennis van hun motor hebben en ook personen die al de nodige sleutel ervaring hebben. Aan de hand van jouw vragen wordt er ingegaan op specifieke zaken van de motor. Op deze manier heb je de gelegenheid om kennis op te doen over onderdelen van je motor.
Ook al besteed je al het onderhoud uit aan je dealer, er zijn toch een heleboel zaken die je zelf moet doen. Met een motor erbij laten we je dit allemaal zien. Bepaald onderhoud kan je met de juiste kennis en gereedschappen ook goed zelf doen en ook daar zal aandacht aan worden besteed.
het weer weersverwachtingBuienradar 1
inschrijven Inschrijven voor de sleutelavond kan tot uiterlijk 16 maart.
deelnemers Het maximum aantal deelnemers voor deze avond is 15 personen
deelnemerslijst