Motorbeurs Utrecht 2015

Van 26.02.2015 10:00 tot 01.03.2015 18:00
Gezien: 2795

 

datum  26 februari t/m 1 maart 2015
locatie  Jaarbeurs Utrecht
plattegrond  Jaarbeurs
kaartverkoop
No Bike, No Glory. Motorrijders weten dat dit waar is. Want wat is er mooier dan die eerste dag in het jaar dat je je tweewieler weer tevoorschijn haalt, de leergeur van je motorpak weer ruikt, het gas weer opentrekt en met ronkende motor de oneindigheid tegemoet gaat? Slechts één ding komt in de buurt; die passie delen met andere motorfanaten. Dat kan tijdens MOTORbeurs Utrecht, waar jouw motorseizoen begint.
 
De online kaartverkoop is begonnen en daarmee kun jij je voordeel doen! Want als je nu je kaarten bestelt, betaal je per stuk maar € 14,- in plaats van € 17,50! Dus get your fire started en vol gas naar de MOTORbeurs Utrecht!
stand onze stand is te vinden in hal 10 stand nummer 10.A034

Voor alle YDCN leden die onze stand tijdens de motorbeurs Utrecht bezoeken hebben we een leuke attentie.
1542MB-utrecht-a 1542mb

 

 

 

1542mb a

Wat een motor is hoeven we je gelukkig niet uit te leggen. En dat je op een motorbeurs heel veel en alles en nog veel meer over motoren kunt vinden hopelijk ook niet. We zijn natuurlijk de mooiste, grootste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland. En daarom vertellen we je maar wat er allemaal te vinden en te doen is op MOTORbeurs Utrecht.  

Werkelijk ALLES voor de motorrijder
Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers (moeilijk woord!) en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap (schroef, schroef, brom brom, je kent het wel). 

Goed gekleed en beschermd op de bike
Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen natuurlijk. En voordat je daarna op je motor wilt wegscheuren vind je op de beurs ook een hele hoop informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig! 

Gloednieuwe modellen
Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

standbemanning
  Opbouw donderdag 26-02-14 vrijdag 27-02-14 zaterdag 28-02-14 zondag 01-03-14
1 Jan de Bruijn Jan de Bruijn Jan de Bruijn Jan de Bruijn Jan de Bruijn
2 Reno Sanders Reno Sanders  Willem Zilverschoon Willem Zilverschoon  Reno Sanders 
3 Nico Brederveld Nico Brederveld  Aartje Arbon Jan de Jonge  Loek van Schie
4 Annemiek Brederveld  Annemiek Brederveld Dirk Witlam  Irma Ruiter Dirk Witlam 
5 Loek van Schie  Loek van Schie  Nico Brederveld  Jan Dalemans  Ben Baart 
6 Ilona Nierop Ilona Nierop  Frans de Kruijf Frans de Kruijf  Emiel Nierop
R       Marrgriet Both Aartje Arbon
meer informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan de Bruijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
het weer weersverwachtingBuienradar 1
bezoekers motorbeurs