Motoport Zelhem

Adres: Brinkweg 15A, 7021 BV Zelhem, Nederland (http://www.motoportzelhem.nl/)

 

1481motoport-zelhemWelkom bij MotoPort Zelhem

Bij MotoPort Zelhem vind je werkelijk alles wat je voor je motorhobby kunt wensen. Van een uitgebreid assortiment kleding van onder meer DANE, KUSHITANI en DIFI, helmen van Schuberth, ARAI, Shoei en nog veel meer, tot accessoires, verzekeringen en financieringen. En dat al meer dan 40 jaar.

Eind jaren 60 was Tonnie Engbers druk doende met zijn motorhobby. In het begin van de jaren 70 resulteerde dat in het starten van een motorzaak, Engbers Motors te Zelhem. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid en moest er worden uitgekeken naar een nieuwe locatie. In 1991 is op het industrieterrein van Zelhem een nieuw pand geopend waar ook Engbers Zijspan Service (EZS) haar onderkomen kreeg. Maar ook dat bleek na 10 jaar te klein geworden. In 2001 heeft Renzo Engbers, de zoon van Tonnie, het bedrijf overgenomen en is er een forse uitbreiding geweest wat resulteerde in een verkoopoppervlakte van meer dan 2500m2. De werkplaats is vanaf die tijd ook in twee delen gesplitst, een voor BMW en een voor alle merken, beide met eigen gespecialiseerde monteurs.

Als er iets is waar elke werknemer van doordrongen is, dan is het dat succes valt of staat met de gunst van de klant. “Een klant krijgen is niet moeilijk”, aldus Renzo, “maar een klant vasthouden is een kunst. Dat is voor een groot deel afhankelijk van kwaliteit en service”. Deze twee thema’s staan dan ook centraal bij MotoPort Zelhem, dat al ruim 40 jaar het favoriete adres is van de motorrijders in de Achterhoekse regio en zelfs uit heel Nederland.

In 2003 werd het Suzuki dealerschap toegevoegd naast de dealerschappen BMW, Honda, Kawasaki en Yamaha. Dit heeft er toe geleid dat in onze showroom alle merken hun eigen plek hebben en de motoren ruim kunnen worden tentoongesteld.
Begin jaren 90 is onze naam Engbers Motors gewijzigd in MotoPort Engbers en medio 1999 is dat MotoPort Zelhem geworden.

Omdat we tot de grotere motorzaken van Nederland behoren kunnen we ook scherp inkopen. En dat geldt zéker voor onze zeer scherp geprijsde banden waardoor we tot de grootste leveranciers van Nederland behoren. Zelfs een afspraak maken is niet nodig, maar heeft wel onze voorkeur.
Ook voor motor navigatie systemen ben je bij ons op het juiste adres. Al vanaf eind jaren 90 houden we ons actief bezig met Garmin navigatie systemen en hebben we inmiddels veel ervaring inzake montage en het geven van instructies en cursussen.

Ben je door bovenstaand verhaal nieuwsgierig geworden en wil je naar ons toe rijden met de motor dan hebben we wat Garmin routes voor jou gemaakt vanaf diverse plaatsen in Nederland naar Zelhem én terug. Tevens hebben we een paar kant en klare korte motorreizen gemaakt met pauzeplaatsen en uiteraard de overnachting locatie in de routes.

 

 

 

Routebeschrijving

Terug