6 t/m 9 juni 2014 Kampeer Weekend: Hartenweide - Zoelmond-

Van 06.06.2014 15:00 tot 09.06.2014 12:00
Gezien: 2734

 

1410Hartenweide-vp

datum vrijdag 6 juni t/m maandag 9 juni 2014
locatie Hartenweide Zoelmond -NL-
bijzonderheden 1410logo-hartenweideZoelmond is een dorp in de gemeente Buren in de Nederlandse provincie Gelderland. Het behoorde met Beusichem tot het graafschap Buren. 

De naam Zoel is afgeleid van de vrijwel verdwenen rivier De Zoel, oorspronkelijk een zijrivier van de zich bij Tiel van de Waal afsplitsende Linge. De Zoel stroomde vanaf Soelen via een beloop ten noorden van Buren langs de Aalsdijk naar het toen nog direct aan De Lek gelegen Zoelmond. Om later, toen De Lek zijn loop noordwaarts verlegde, achter de Zoelmondse kerk om doorgetrokken te worden naar een nog herkenbare uitlaatsluis in de langs deze grote rivier gelegen bandijk. 

camping

1410header4

De zonnige plaatsen op het veld hebben uitzicht op de oude paarden en pony’s die op de Harten Weide genieten van hun laatste jaren. Ook zijn er plaatsen in de schaduw van de boomgaard tussen de appels en de peren. 

Er is een gezellige ontvangstruimte met internet, leestafel en keukenfaciliteiten. Buiten zijn er diverse speelhoeken voor de kinderen.

sanitair

De sanitaire voorzieningen op minicamping Hartenweide in Zoelmond zijn schoon en van alle gemakken voorzien. Er zijn twee sanitaire ruimten. De oudere bestaat uit twee ruime douches en twee toiletten. Er is een wasgelegenheid met koud en warm water plus een aftappunt. Deze sanitaire ruimte is geheel verwarmd. In de nieuwe ruimte zijn er vier wc’s, twee urinoirs, aftappunten en vier douches. Ook deze ruimte is verwarmd. 

  1410toiletten  1410wasbak  1410aanrecht  1410toilet

accomodatie 1410speeltuin2Zelf  meenemen, tent, caravan, camper, kinderen, oma's en opa's (om de auto/camper te rijden en op de kinderen te passen). Het is echter wel een motor weekend dus zaterdag en zondag gaan we wel met de brommer rijden. Denk je....ik zou wel eens willen weten waarom die kampeerweekenden zo populair zijn, maar je hebt geen tent of caravan. Dan is dit de kans om dat eens te ervaren. Camping de Hoenderhof beschikt namelijk over een groeps-accommodatie met 2 slaapzalen, één ruime slaapzaal voor ongeveer 18 personen en een slaapzaal voor 4 personen. De verblijfsruimte met daarin een keuken en een gezellige zithoek. De volledig ingerichte keuken is voorzien van pannen, servies, bestek, kookgelegenheid, koelkast en diepvries. Verder is er een toilet met wastafel aanwezig.
het pakket • 3 x Overnachtingen
• Ontbijt op zaterdag, zondag en maandag
• Vrijdagavond: Broodjes met worst
• Zaterdagavond: verrassings diner
• Zondagavond: barbeque
• Inclusief koffie, thee , fris, bier en wijn tot het op is
om te weten De vaste kampeerders weten inmiddels wel hoe het er tijdens deze weekenden aan toegaat. Even een korte toelichting voor (nieuwe) leden die voor het eerst willen deelnemen aan het kampeerweekend. Dit weekend zijn alle familieleden, ongeacht hun leeftijd, welkom. Natuurlijk kun je ook als single meedoen aan deze kampeerhappening! Je zorgt zelf voor een tent c.q. caravan en alle kampeerbenodigdheden. Een auto, voor het verplaatsen van de sleurhut of tent, is bij dit weekend een geaccepteerd vehikel. De organisatie verzorgt alle maaltijden en drank. Alle maaltijden worden gezamenlijk gebruikt. Hiervoor wordt meestal een grote tent met tafels, stroom, koelkasten e.d. geregeld. Er worden twee toertochten uitgezet, voor de niet-rijders en kinderen wordt in overleg een activiteit gepland.
daggasten 
Zaterdag
Het is mogelijk om, zonder overnachting, alleen de toertochten mee te rijden en eventueel aansluitend een warme hap mee te eten.
Als je een dagje mee wilt rijden en daarna ook mee wilt eten, dat kan! Geef vóór zondag 1 juni 2014 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. door als je mee wilt eten en met hoeveel personen. 
De prijs is € 18,00 pp. inclusief frisdrank. De deelnamekosten (dag-gast) dienen ook vóór 1 juni te worden overgemaakt op Giro NL40 INGB 0007 8599 86 t.n.v. Yamaha Diversion Club Ned EC in Almere o.v.v. lidnummer en 'Daggast Zaterdag'.
betaling / Incasso Er zijn 2 betalingsmogelijkheden, incasso of zelf overmaken.

Incasso: Het verschuldigde bedrag zal de penningmeester omstreeks 6 mei 2014 van uw rekening incasseren. Een week vooraf ontvang je een mail van de incassodatum.

Zelf overmaken: Het verschuldigde bedrag dient vóór 6 mei 2014 te worden overgemaakt op giro NL40 INGB 0007 8599 86 tnv YAMAHA DIVERSION CLUB NED EC ovv lidnummer en evenement. Kijk hier voor de bankgegevens.
deelnamekosten 1410Plattegrond Camping Hartenweide 1000x700 v3
YDCN leden €  90,00
Introducé / niet leden € 103,00
Kinderen 2 t/m 11 €  22,50
Kinderen 12 t/m 16 €  45,00
Zaterdag
Dag-gast inclusief maaltijd en drank
€  18,00
Hemelvaart Wil je tijdens het hemelvaart weekend al naar de Hartenweide komen is dat mogelijk.
Je dient dan zelf contact op te nemen met de Hartenweide om een plek te reserveren.
Kosten hiervan vallen buiten het aangeboden pakket
Het Weer Weer-logo2
organisatie Gerdine Kouwer
routemaster Reno Sanders
toerritbestanden
gpx 25pgpx-bestanden garmin2Garmin-bestanden tomtom5 22pTomTom-bestanden
google maps
google-maps-Lzaterdag: tussen Lek en Linge  
procedure regels voor inschrijven weekenden 
deelnemerslijst