30 mei t/m 2 juni 2013: Voorjaars weekend "Drenthe"(NL)

Van 30.05.2013 16:08 tot 02.06.2013 18:08
Gezien: 3183

Regels voor inschrijving

yam1320d

Witteveen ligt in het centrum van Midden-Drenthe, het groene hart van de provincie. Dit ontginningsdorp is gesticht in 1926 en daarmee het jongste dorp van Drenthe. Hier staat een Nederlands Hervormde kerk, die tegenwoordig in gebruik is als woonhuis. Ook de arbeidershuisjes typeren het dorpsgezicht. De omgeving leent zich goed voor fiets- wandel- en motortochtjes door de mooie natuur. Geniet van de routes door de heidevelden, stuifzanden en naaldbossen. In de omgeving van het hotel vindt je gezellige dorpjes die zeker de moeite waard zijn. Zo is brinkdorp Orvelte dat teruggebracht is in de oorspronkelijke staat uit het begin van de 19e eeuw, een bezoekje meer dan waard. Hier vindt je historische bezienswaardigheden, zoals de ambachtelijke

houtzagerij, de glasblazerij en de klompenmakerij. In de directe omgeving vindt je verder het dorp Westerbork, waar onder andere het museum van de Papierknipkunst gevestigd. Ook vindt je hier het indrukwekkende Voormalig Kamp Westerbork, dat in de Tweede Wereldoorlog in gebruik was als concentratiekamp vergeet niet het Herinneringscentrum van Westerbork te bezichtigen. Een bezoek aan de 5000 jaar oude Hunebedden mag zeker niet ontbreken tijdens dit Voorjaars Weekend.

Kamers

De hotelkamers zijn netjes met 2 één persoonsbedden, televisie en een badkamer met douche en toilet. In de gezamenlijke ruimtes vindt je onder andere een openhaard, televisiehoek een bar- en cafégedeelte en het restaurant. In het sfeervolle restaurant kun je iedere ochtend genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet waar 's Avonds ook het diner geserveerd wordt. Na een indrukwekkende dag is het goed toeven op het terras aan de voorzijde van het hotel waar het ruime assortiment aan bieren te proeven is.

 

yam1320b

Het pakket
• 3 overnachtingen
• 3 x ontbijtbuffet
• 1 x 3-gangen diner
• 1 x warm en koud buffet
• 1 x Barbecue avond
• 19 x 2-pers.kamer
• 5 x 3-pers.kamer **
• 1 x 4 pers.kamer **

Deelnamekosten

YDCN Leden € 142,00
Introducé / niet leden € 155,00
Toeslag 1 p-kamer* €  29,00
korting meer pers.kamer nee

 

*Alle aanmeldingen zijn op basis van 2 personen/kamer met een maximum van 50 deelnemers. Indien we geen volledige bezetting hebben is het pas mogelijk personen een 1 persoonskamers toe te kennen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je dit vooraf bij aanmelding kenbaar maakt middels de optie 1 persoonskamer aan te vinken. Alleen dan kom je op de lijst te staan voor een 1 persoonskamer. 

** Ben je bereid om met meer personen een kamer te delen, om zo meer leden de kans te geven aan dit weekend deel te nemen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . ovv "1310 meerpersoons-kamer". Geef duidelijk aan met wie je de kamer zou willen delen. 

Aanbetalingen
Voor deze reis geldt een aanbetaling van € 75,00 per persoon. Deze dient voor 1 maart 2013 te worden overgemaakt op giro 7859986 tnv YAMAHA DIVERSION CLUB NED EC te de Lier ovv lidnummer en evenement. Het resterende deel dient vóór 15 april 2013 te zijn overgemaakt.

yam1320c yam1320e yam1320f yam1320g

 

Toerritbeschrijving

route 1 mapsource 25p google-maps-logo garim-gdb garmin2
route 2 mapsource 25p google-maps-logo garmin-gpx gpx 25p
route 3 mapsource 25p google-maps-logo tomtom-itn tomtom5 22p

 

de routes starten en eindigen bij Hotel Het Witteveen te Witteveen (Drenthe)

 

Tip! 

Als je geregistreerd bent, kun je met je inlog hieronder de deelnemers van dit evenement zien.