Rondje Nederland -6- Termaat

Van 21.07.2013 10:00 tot 21.07.2013 17:00
Gezien: 3182

Start locatie

Lunch locatie

ijsstop

Eind locatie
yam1306-TermaatLogoGroot

De tocht van vandaag voert ons door drie provincies. We starten in Gelderland in het rijk van Nijmegen bij Termaat Motoren. Hier worden we verwelkomd met een kopje koffie. Heb je iets nodig van motor gerelateerde zaken, dan is dit je kans. Met je club-pas krijg je sowieso al 10% korting. Vanaf Termaat vertrekken we naar het heuvellandschap van Gelderland. We nemen de beroemde Zevenheuvelenweg richting Groesbeek. Via landwegen met bomenrijen en wegen door akkers komen we in Limburg Een klein stukje rijden we over een provinciale weg. We gaan onder Venray door naar onze lunch locatie in Ysselsteyn aan de rand van de Peel. We kunnen hier een keuze maken uit een kleine kaart.
Na de lunch vertrekken we richting Overloon. Hier kun je stoppen bij de beroemde ijssalon Clevers om een ijsje als toetje te nemen na de lekkere lunch bij Herberg de Peel. Na deze stop vertrekken we naar Brabant. Via Mariahout komen we in het Groene Woud terecht. De eindlocatie is in Boxtel bij de Jacobushof; dit is helaas alweer het einde van deze prachtige rit door drie provincies.

Bijzonderheden
De eindlocatie Jacobushof te Boxtel is een oude gerenoveerde boerderij. Voor de motorrijder is het van belang om rustig over het parkeerterrein te rijden ivm het grind op deze parkeerplaats. Neem ook een jiffy plankje / plaatje / deksel mee.

Routemasters
Titus Spee en Jan de Bruijn

toerritbeschrijving
lengte toerrit: deel 1, 75km. deel 2, 79km.  totaal 154km
duur: deel 1, ca 1.33 uur. deel 2, ca 1.45 uur.
vertrek tussen 10:00 en 11:00 uur

route-preview mapsource 25p Garmin-gdb garmin2
gpx-bestanden gpx 25p TomTom-itn tomtom5 22p
Google Maps google-maps-logo    

Deelnamekosten
leden: Gratis
introducé: €4,00
YDCN reglement "rondje Nederland"

yam1306-brabant   yam1306-limburg

Tip! 
Als je geregistreerd bent, kun je met je inlog hieronder de deelnemers van dit evenement zien.