2022 1 vp

toerrit 1: Openingsrit 2017

Van 17.04.2017 10:00 tot 17.04.2017 17:00
Gezien: 4477
vp fijne paasdagen
datum  maandag 17 april 2017
deelnemen
start-locatie Casa Di Renzo
Tilburgseweg 32
5051 AH Goirle
lunch-locatie
ydcnmenu
De Bosrust
Kleine Horendonk 8
2910 Essen
België
De lunch locatie is op de hoogte van onze komst. Kijk hier voor de menu kaart
eind-locatie The Pub and Churchill
Kloosterstraat 36
4921 BD Made
bijzonderheden
Traditioneel gaat het YDCN motor seizoen van start op 2de paasdag en is het voor iedere deelnemer een goede gewoonte om een paastraktatie mee te nemen voor de routemaster.
routemasters Frank Zegers
toerritbeschrijving
1701De openingsrit vindt plaats in ons Brabant, we vertrekken vanuit de plaats Goirle, waar we eerst samenkomen bij Casa di Renzo en er een lekker bakje koffie / thee voor ons klaar staat met het welbekende appelgebak, dit om zo eerst een goede bodem te leggen alvorens we aan de rit beginnen.

Goirle is gelegen tegen de grens met België, let wel we gaan tijdens deze rit 3 x de landsgrens over, ook voor de lunchlocatie verblijven we in België.
Nadat we ons hier voorzien hebben van een heerlijke lunch mogen we de route voortzetten in noordelijke richting ( we hebben er dan al ruim de helft opzitten ) waar we verder kunnen genieten van de landelijke omgeving en enkele dijkwegen alwaar we ten zuiden van De Biesbosch onze rit beëindigen bij de uitspanning The Pub and Churchill te Made
Hier kunnen we nog even bijpraten over de gereden rit al dan niet onder het genot van een drankje alvorens onze wegen weer splitsen voor de terugreis.
 
Tot ziens bij de start van de openingsrit.  
tanken Na 56 kilometer rijden vanaf de start is er de mogelijkheid om in België te tanken
paspoort Vergeet niet om je paspoort dan wel identiteitskaart bij je te dragen mochten onze zuiderburen er om vragen !
toerritbestanden
 gpx-bestandgpx 25pen garmin2gdb-bestanden tomtom5 22pitn-bestanden gpx file icon smalgpx-track
Google Maps google maps L 
vertrektijd Tussen 10:00 en 11:00 uur in kleine groepjes.
einde rit ± 16.00 - 17.00 uur
lengte / duur toerrit deel 1: 81 km / ± 1.45 uur
deel 2: 68 km / ± 1.25 uur
het weer weersverwachtingBuienradar 1
Mobiele telefoon 1701 1De route loopt voor een deel vlak langs en over de grens met België. Telefoons kunnen dus overschakelen op Belgische providers. Het is verstandig om bij telefoons met internet dit uit te schakelen of er zeker van te zijn, dat geen applicaties lopen, welke automatisch informatie ophalen. De kosten kunnen dan ongemerkt erg oplopen.
deelnamekosten
leden een paaseitje
niet -leden € 5,00
procedures deelnemen aan YDCN toerritten
We adviseren om in kleine groepjes te rijden, 6 motoren is ruim voldoende voor een plezierige rit voor iedereen. Dat is niet alleen veiliger maar geeft ook minder irritatie bij het overige verkeer en de plaatsen waar we doorheen rijden. Graag ook rekening houden dat we in kleinere groepjes bij de lunchlocatie aankomen. De locaties zijn weliswaar op de hoogte van onze komst, maar we zien steeds vaker dat we als hele groep 30 – 40 personen tegelijk op de lunchlocatie aankomen.
Probeer hier rekening mee te houden.
deelnemerslijst Alleen voor leden indien ingelogd.
verslag Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .