2022 1 vp

 YDCN Noord Nederland
Vanuit Noord-Nederland is een ritje naar Utrecht al een aardige rit, een toerrit op zich. Toch zijn er genoeg leden die er niet tegen op zien om meer dan 150 km te rijden voor een toerrit van 120 km. En dan moet je nog terug. Zeker op zulke afstanden rijden de meeste vaak via dezelfde weg heen en terug en is het een stuk gezelliger om dat stuk gezamelijk te rijden. Voor een YDCN toerrit in Limburg, Brabant of Zeeland worden de afstanden een beetje erg groot. Daar zal zeker niet iedereen uit Noord Nederland naar toe gaan. Om het gemis aan YDCN toerritten enigszins op te vullen en ook wat dichter bij huis met andere YDCN leden wat te gaan toeren organiseren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uit de regio regelmatig een ritje in de buurt. Het zijn geen routes op papier maar er wordt ergens afgesproken en in overleg een bepaald stuk gereden.

Evenementen Noord 2019

dag datum wanneer wat verzamelpunt
NNB        
NNB        
NNB        
NNB        
NNB        
NNB        
NNB        
YDCN-NOORD:
Wij van YDCN- Noord organiseren naast de landelijke ook een aantal ritten bij ons in de buurt en deze starten in de regel bij een van ons thuis. 
Wil je ook één of meerdere ritten met ons mee? Meld je dan aan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je krijgt dan het juiste adres om je bij ons te kunnen aansluiten. 
We verzamelen tussen 10.00-10.30 uur. Mocht dit een keer afwijken, dan melden wij dat ook als je je hebt aangemeld. 

Kijk voor alle club evenementen op https://www.ydcn.nl/evenementen-kalender-2019