2019 ydcn

Uitgelicht 2019

Nieuwjaarsreceptie: zondag 20 januari 2019

De kerstdagen liggen achter ons en we gaan richting het nieuwe jaar. 2019! Het jaar waarin jouw motorclubje haar 25-jarig jubileum viert. We starten dit bijzondere nieuwe jaar uiteraard met onze traditionele nieuwjaarsreceptie. Wij nodigen alle leden met partner en andere gezinsleden van harte uit om zondag 20 januari vanaf 13:00 uur het glas te heffen op de opening van ons jubileumjaar!
2019 ydcn fb jaarwisseling 
   
Veiling Motordag: woensdag 20 februai 2019   
nieuwe datum! Bekijk hier de flyer.
Motorrijden is gevoel. Daarom willen we ook in 2019 de cliënten van Kentalis in Sint Michielsgestel weer een overgetelijke dag bezorgen.
De cliënten van Kentalis zijn slechthorend, doof of doofblind. Gevoel is voor hen daarom erg belangrijk. En wat is er mooier om op een glimmende ronkende motor mee te mogen rijden!
Heb je nog wat spullen liggen die je voor het goede doel beschikbaar zou willen stellen, zorg ervoor dat deze voor 15 december 2018 aangemeld zijn!

1912 goederen en diensten
   
Voorjaars Weekend 2019: 30 mei t/m 2 juni 2019
Het noordelijke deel van de Duitse deelstaat Hessen is een sprookjesachtige bestemming. Niet alleen omdat de bekende gebroeders Grimm hier het grootste deel van hun leven hebben gewoond, maar ook vanwege de sfeervolle stadjes, waar je zo om het hoekje een peperkoeken huisje verwacht en de fabelachtige natuur, die ons op veel plekken versteld laat staan.

Omgeven door prachtige natuurlandschappen vindt je het 3-sterren Hotel Igelstadt in het Duitse stadje Lichtenfels-Fürstenberg dat dit voorjaar de uitvalsbasis is voor een geweldig avontuur!
Binnenkort meer informatie. 

   
Najaars Weekend 2019: 5 t/m 8 september 2019
In het natuurpark Thüringer Wald met zijn stille bergbossen, bloeiende bergweides, mysterieuze venen, bronnen en beken zijn wij motorrijders die rust en ontspanning zoeken, precies op onze plek. Tijdens onze motorritten komen we langs diverse culturele attracties zoals de monumentale Wartburg – tegenwoordig UNESCO-Werelderfgoed –, het romantische slot Altenstein met zijn landschapspark, de Inselsberg en de skiregio Oberhof. 

Het 3 sterren superior "Treff Hotel Panorama" waar we verblijven ligt op een centrale rustige locatie op nog geen 5 minuten lopen van het stadscentrum Oberhof.
Binnenkort meer informatie.

   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek

Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.