2019 1

De YDCN is een landelijke club met ongeveer 320 leden welke door het gehele land verspreid zijn. Ook hebben we een aantal leden in België die met regelmaat aan de door ons georganiseerde toertochten meedoen.
Van oorsprong rijden onze leden op een Diversion 600 of 900 en ook een enkele op de nieuwe XJ6 Diversion. Inmiddels zijn ook aardig wat leden overgestapt op de FJR1300 aangezien er nog steeds geen vervanger is voor de div900. Als club zijn we dan ook blij dat deze leden nog steeds lid zijn van onze gezellige vereniging.

2022 3De Yamaha Diversion Club Nederland heeft een clubblad genaamd Diversiteiten

Het blad verschijnt 4x per jaar te weten in maart, juni, september en december. In dit blad vind je advertenties op A4 formaat 1/4 A4, eventueel 1/2 A4. Alle pagina's zijn in full color op 135 grams gestreken Gloss papier. Het blad wordt geproduceerd op een digitale pers en is nauwelijks van drukwerk te onderscheiden. Elke advertentie kan per oplage aangepast worden zodat er op de wensen van de adverteerder ingespeeld kan worden bij acties en dergelijke. Ook bieden wij onze adverteerders de mogelijkheid om gratis een banner te plaatsen op onze site waarmee de bezoeker kan doorklikken naar de site van de adverteerder.

Onze site wordt veel bezocht zowel door leden als 'bezoekers'.

De kosten van de advertentie bedragen:

1/4 pagina 4x plaatsen + gratis banner op de site € 125,00 per jaar  eenmalige plaatsing: €   40,00
1/2 pagina 4x plaatsen + gratis banner op de site € 250,00 per jaar  eenmalige plaatsing: €   95,00
A4 (hele pagina) 4x plaatsen + gratis banner op de site € 500,00 per jaar  eenmalige plaatsing: € 150,00
Internet reclame banner
Bij adverteren hoort tegenwoordig ook aandacht op internet. Op de startpagina van onze website hebben wij een advertentieblok van 157 x 80 pixels waarin roulerend alle adverteerders en sponsers aan bod komen.

Klikken op uw logo brengt de bezoeker naar uw website in een nieuw browservenster. Als adverteerder in ons blad Diversiteiten, bieden wij u deze service gratis aan.
Indien u alleen een banner wenst te plaatsen bieden wij u dit aan voor:

Class B in advertentie banner, 
157 x 80 pixels, 1 tick, 1 jaar                                            € 50,00 

   Termaat Motoren          
       

Kortingsverstrekker
Een andere mogelijkheid om aandacht van onze leden en website bezoekers te krijgen is om u aan te melden als kortingsverstrekker. Op vertoon van het lidmaatschapsbewijs van de Yamaha Diversion Club Nederland kunnen leden korting krijgen op verschillende artikelen uit uw zaak. Het kortingspercentage en de artikelgroepen waarvoor dit geldt dienen wel duidelijk te worden vastgesteld en zullen vermeld worden in zowel ons clubblad "Diversiteiten" als op onze website. 

Adverteren doet verkopen. Met uw advertentie bereikt u een snel groeiende groep Diversion rijders en uw ondersteunt bovendien onze club. Het is immers in wederzijds belang.

Wij sturen u graag ter informatie ons blad Diversiteiten toe.

Hebt u interesse, wij zijn uw graag van dienst!
- Via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.