Hyperpro

Adres: Bruine Kilhaven, Hulsenboschstraat 26, 4251 LR Werkendam, Nederland (http://hyperpro.com/nl/)
1565 logo hyperproHyperpro is wereldwijd leidend producent van progressieve vering en demping voor motorfietsen.
Ons bekendste product is de stuurdemper, maar ook produceren wij complete schokbrekers, voorvorkveren en verhoging- en verlagingsets voor een groot aantal motorfietsen. Bijna al onze producten zijn gecombineerd met progressieve veren. Niet alleen omdat we denken dat het beter is, maar omdat we weten dat het beter is.
Hyperpro heeft ongeveer 30.000 veren op voorraad voor circa 2.500 verschillende motorfietsen.
De makkelijkste manier om de perfectie van de progressieve veer te bewijzen is door het uitvoeren van de remafstandtest. Een motorfiets die is uitgerust met progressieve veren vermindert de remafstand met zo’n 15 tot 20 procent in vergelijking met een motorfiets met lineaire veren. Verder verbetert veel van de totale prestatie van de motorfiets aanzienlijk als resultaat van het gebruik van progressieve veren.
Kleine hobbels en onregelmatigheden in het wegoppervlak worden meteen geabsorbeerd en grote hobbels en gaten worden onderbroken door het onbuigzame gedeelte van de veer. Dit is het effect van de progressieve veer. Uiteindelijk resulteert dit in een motorfiets die sneller is op het circuit en veiliger op de openbare weg!
…en we zijn Nederlands!
Hyperpro is een Nederlands bedrijf met wereldwijde importeurs. We ontwerpen al onze producten zelf, we produceren ze in ons eigen bedrijf in het midden van Nederland en we maken ze klaar voor de motorrijders die van rijden houden. We geven om de beste performance, maakt niet uit wat voor motorfiets je hebt en welke bestuurder je bent.
Al onze onderdelen worden gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. Dit is de enige manier waarom wij kunnen garanderen dat Hyperpro producten goed genoeg zijn om de merknaam Hyperpro te dragen.

Routebeschrijving

Terug