2013 Yamaha XJ6 Diversion E

   
Veiling Motordag: woensdag 20 februai 2019   
nieuwe datum! Bekijk hier de flyer.
Motorrijden is gevoel. Daarom willen we ook in 2019 de cliënten van Kentalis in Sint Michielsgestel weer een overgetelijke dag bezorgen.
De cliënten van Kentalis zijn slechthorend, doof of doofblind. Gevoel is voor hen daarom erg belangrijk. En wat is er mooier om op een glimmende ronkende motor mee te mogen rijden!
Bekijk hier alle kavels voor woensdag 20 februari 2019.

1912 goederen en diensten
   
Algemen Leden Vergadering: zaterdag 13 april 2019
Zaterdag 13 april 2019 is de Algemene Leden Vergadering van de Yamaha Diversion Club Nederland. Denk mee, discussieer mee en beslis mee over de toekomst van de YDCN. Jouw inbreng is gewenst en noodzakelijk om samen de YDCN verder vorm te geven.


ALV toerrit: zaterdag 13 april 2019
Aansluitend aan de ALV zal de 3de ALV toerrit gereden worden. De rit heeft een lengte van ca 85 kilometer en duurt ca 2 uurtjes. 
Van Renswoude naar Rossum over kleine landelijke wegen genieten van ons prachtige landje.
toer1910
   
Openingsrit toerrit 1: maandag 22 april 2019
Op maandag 2de paasdag vindt weer de traditionele openingsrit plaats.
   
Voorjaars Weekend 2019: 30 mei t/m 2 juni 2019 
inschrijving gesloten weekend = VOL !
Het noordelijke deel van de Duitse deelstaat Hessen is een sprookjesachtige bestemming. Niet alleen omdat de bekende gebroeders Grimm hier het grootste deel van hun leven hebben gewoond, maar ook vanwege de sfeervolle stadjes, waar je zo om het hoekje een peperkoeken huisje verwacht en de fabelachtige natuur, die ons op veel plekken versteld laat staan.

Omgeven door prachtige natuurlandschappen vindt je het 3-sterren Hotel Igelstadt in het Duitse stadje Lichtenfels-Fürstenberg dat dit voorjaar de uitvalsbasis is voor een geweldig avontuur!
Binnenkort meer informatie. 

   
Najaars Weekend 2019: 5 t/m 8 september 2019 
nog enkele kamers beschikbaar!

In het natuurpark Thüringer Wald met zijn stille bergbossen, bloeiende bergweides, mysterieuze venen, bronnen en beken zijn wij motorrijders die rust en ontspanning zoeken, precies op onze plek. Tijdens onze motorritten komen we langs diverse culturele attracties zoals de monumentale Wartburg – tegenwoordig UNESCO-Werelderfgoed –, het romantische slot Altenstein met zijn landschapspark, de Inselsberg en de skiregio Oberhof. 

Het 3 sterren superior "Treff Hotel Panorama" waar we verblijven ligt op een centrale rustige locatie op nog geen 5 minuten lopen van het stadscentrum Oberhof.
Binnenkort meer informatie.

1930 hotel
   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek

Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.