2019 25jaar

Lustrumfeest "25 jaar YDCN": zaterdag 19 oktober 2019
Wat vliegt de tijd; Het is alweer 25 jaar geleden dat de Yamaha Diversion Club Nederland werd opgericht! Reden voor een feestje.... toch?
De Noorderlicht kerk in Zeist is wederom de feestlocatie voor ons 5de lustrumfeest. Je komt toch ook?

vrijwilligersRecent kregen wij bericht van Carla de Jonge, dat zij in 2020 zal stoppen met haar werk voor “Diversiteiten”.
Daar moet dus snel een oplossing gevonden worden en dat zal nog niet mee gaan vallen. Carla’s inzet om een mooie “Diversiteiten” op de mat te krijgen stond boven elke twijfel.
We zijn op zoek naar iemand, die het werk van Carla wil overnemen. Ervaring met publicaties is meegenomen, maar dat had Carla ook niet. Wél veel inzet om iets moois te maken. Het bedrijf, dat “Diversiteiten” drukt en verstuurt geeft veel ondersteuning en dat maakt het makkelijker ook als je geen ervaring hebt met DTP.
https://www.ydcn.nl/de-club/vacatures
Oproep DTPer
Toerrit 6 "Het Twentse landschap": zondag 13 oktober 2019
Het Nederlandse landschap is veel afwisselender dan het op ‘t eerste gezicht lijkt. Talrijke karakteristieke stukjes landschap wisselen elkaar af. Die grote verscheidenheid op een klein oppervlak maakt Nederland uniek in de wereld. Om de verschillen in het landschap te behouden, heeft de rijksoverheid twintig Nationale Landschappen aangewezen. Noordoost-Twente is één van die bijzondere landschappen. En dat is iets om trots op te zijn!
yam1304a
Toerrit 7 "De koude neuzen rit": zondag 10 november 2019
Op het moment dat wij deze toertocht gaan rijden, zal het niet zo warm zijn als op dit moment (27 augustus) maar ook niet zo groen.  Het is de 1e keer dat wij zo laat in het jaar  een toertocht organiseren. Of het aanslaat weten we pas op 10 november a.s. Uiteraard hopen wij wel op droog weer. Laat Margriet en mij (Carla) verrassen door de opkomst van alle stoere motorrijders van onze club.
Waar rijden we zoal langs of in elk geval vlak in de buurt?1907 wat de heuvelrug met je doet
1907 Baarnse bos
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.