2019vp1 1275

 

Update Coronacrisis.

De werkelijkheid haalt ons in. Waar ik in de vorige Nieuwsbrief nog kon melden, dat we 06 april 2020 konden afwachten om dan binnen de regels en beperkingen van de Overheid te kunnen besluiten over het doorgaan van evenementen is vandaag (23 maart 2020) in de persconferentie van de premier en de minister van Justitie bekend gemaakt, dat álle samenscholingen tot 01 juni 2020 verboden zullen worden.

Dat betekent dan ook, dat ál onze clubactiviteiten tot die datum geannuleerd zullen worden.

Ik denk dan aan de toerritten,(13 april, 18 april, 16 mei) maar ook aan de Algemene Leden Vergadering op 18 april 2020. Statutair moeten we binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar een ALV beleggen, maar of we dat vóór 01 juli 2020 gaan redden moeten we nog afwachten.

Ook het Voorjaarsweekend zal, wat het bestuur betreft, niet door kunnen gaan. De begindatum van 04 juni 2020 is wel erg dicht op de eerder genoemde datum van 01 juni, maar we kunnen niet inschatten hoe de regels in Duitsland aangescherpt gaan worden en tot wanneer. We zullen contact opnemen met het hotel om ze op de hoogte te brengen van ons besluit en ons voorstel aan het hotel zou dan kunnen zijn om hetzelfde weekend in juni 2021 vast te leggen.

De deelnemers aan het Voorjaarsweekend krijgen persoonlijk een bericht, waarin ook genoemd wordt hoe we met de financiële kant naar de deelnemers om zullen gaan.

Namens het Bestuur YDCN,

Willem Zilverschoon, secretaris. 

corona
GEANNULEERD - Openingsrit 2020 rondom Apeldoorn:
Maandag 13 april 2020 (2de Paasdag)

Apeldoorn is een dorp dat zijn eigen landelijke charme bewaart heeft. Bij de gemeente horen ook een aantal prachtige dorpen in het buitengebied.
De dorpen zijn een belangrijk deel van de grote gemeente Apeldoorn. Hoog Soeren, Hoenderloo, Loenen, Oosterhuizen, Lieren, Beekbergen, Klarenbeek, Beemte-Broekland, Wenum-Wieselund Uddel: alle dorpen in de gemeente hebben cultureel gezien hun eigen dynamiek.
GEANNULEERD - Algemene Leden Vergadering: Zaterdag 18 april 2020
Het bestuur van de YDCN nodigt haar leden uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Een verplichting waarbij het bestuur verantwoording aflegt aan de leden: aan jou dus! 


GEANNULEERD
- Voor de 4de keer alweer een mooie toerrit als middagprogramma.
Wil je gebruik maken van een lunch bij Gasterij de Hooiberg?
Klik hier om de luch te reserveren!
2010 vp


2010 vp rit
Najaars Weekend Lake District -UK-: Dinsdag 1 t/m zondag 6 september 2020
Het is praktisch onmogelijk de schoonheid van het Lake District te overdrijven. De glinsterende meren, de verborgen valleien en de kleine dorpen vol natuurstenen huisjes trekken al eeuwen enthousiaste bezoekers en inspireren sinds jaar en dag artiesten, dichters en schilders. Sinds het nationale park in 2017 de status van UNESCO Werelderfgoedlocatie kreeg, is de populariteit van het Lake District in het noordwesten van Engeland flink toegenomen.
Motary 2020 klik voor meer informatie
Meer informatie:
www.motary.nl/informatie/goede-doel/

www.care4thekids.nl/.
   
   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.