2019vp1 1275

 

Toerrit 5 Rondom Apeldoorn: Zondag 16 augustus 2020
Apeldoorn is een dorp dat zijn eigen landelijke charme bewaart heeft. Bij de gemeente horen ook een aantal prachtige dorpen in het buitengebied.
De dorpen zijn een belangrijk deel van de grote gemeente Apeldoorn. Hoog Soeren, Hoenderloo, Loenen, Oosterhuizen, Lieren, Beekbergen, Klarenbeek, Beemte-Broekland, Wenum-Wieselund Uddel: alle dorpen in de gemeente hebben cultureel gezien hun eigen dynamiek.
Toerrit 5 Rondom Apeldoorn gaat door!

2001 hetoudeloo
Toerrit 6 Zal het wat worden?: Zaterdag 26 september 2020
Een beetje kennis, een beetje lef, een beetje durf een beetje van jou en een beetje van mij.
Zal het wat worden deze 6de toerrit van het jaar !
note: De uiteindelijke beslissing over doorgang van deze rit vind vooralsnog rond 2 weken voor de rit plaats.
Toerrit 7 Seizoen afsluiter Twente: Zondag 11 oktober 2020
Je zult wel denken: Twente? Dat is toch die regio vol natuurgebieden, landgoederen en boerderijen? En je hebt nog gelijk ook. Daarom kun je bij ons ook zo goed van de natuur genieten. Rijd langs de mooie landschappen en koop verse eieren bij de boer aan huis. Maar Twente heeft veel meer. Ontdek bijvoorbeeld de steden en dorpen, waar je evenveel bijzondere winkels tegenkomt als goede restaurants.
note: De uiteindelijke beslissing over doorgang van deze rit vind vooralsnog rond 2 weken voor de rit plaats.
GEANNULEERD 
Najaars Weekend Lake District -UK-:
Dinsdag 1 t/m zondag 6 september 2020
Het is praktisch onmogelijk de schoonheid van het Lake District te overdrijven. De glinsterende meren, de verborgen valleien en de kleine dorpen vol natuurstenen huisjes trekken al eeuwen enthousiaste bezoekers en inspireren sinds jaar en dag artiesten, dichters en schilders. Sinds het nationale park in 2017 de status van UNESCO Werelderfgoedlocatie kreeg, is de populariteit van het Lake District in het noordwesten van Engeland flink toegenomen.
   

Zondag 17 mei 2020 kwam het Bestuur op eigentijdse wijze bij elkaar, middels een Zoom verbinding. Belangrijk onderwerp was natuurlijk het doorgaan van de Evenementen onder de huidige beperkende maatregelen. Die mogen dan per 01 juni 2020 wat verruimd zijn, maar ze hebben zeker nog effect op ons handelen.

De Tourritten
Grootste probleem bij de tourritten is de 1,5m regel. De horeca mag dan wel beperkt opengaan, maar niet ieder café of restaurant kan een groep als de onze voor start of lunch ontvangen.

Zo zal de BBQ rit niet door kunnen gaan, omdat Groenevelt Motoren bij start en BBQ niet kan voldoen aan de regels.

#4, rondom Hapert (12 juli 2020) zal, zoals het er nu uitziet, wél door kunnen gaan. De ritten in augustus, september en oktober moeten door de routemasters nog, voor wat de horeca betreft, gecontroleerd worden, maar zouden, binnen de regels, door kunnen gaan.

Besloten werd, dat twee weken vóór de rit het doorgaan op de site gemeld zal worden.

Voorjaarsweekend.
In de vorige Nieuwsbrief konden we al melden, dat het weekend dit jaar geannuleerd zou worden. Nu is bekend, dat het hotel de reservering voor 03 – 06 juni 2021 heeft vastgelegd.

Najaarsweekend.
Het Bestuur heeft helaas moeten besluiten om het weekend in september 2020 in het Lake District te annuleren. Er zijn te veel onzekerheden om de planning, zoals die er nu ligt, aan te houden. P&O kan geen antwoord geven over hoe om te gaan met de afstand in de hutten bij deelnemers, die geen partner van elkaar zijn en er ligt een negatief reisadvies van de Engelse Overheid voor Cumbria. Of dat de komende tijd gaat verbeteren?

Ook hier gaan we een poging doen om het weekend naar 2021 te verplaatsen.

ALV.
Volgens de Statuten moet het Bestuur, binnen zes maanden na afloop van elk boekjaar, een Algemene Leden Vergadering bijeenroepen.

Door de beperkingen zal dat pas in juli/augustus kunnen plaatsvinden. Het Bestuur heeft besloten om de ALV ná de zomervakantie te houden en dan komt begin oktober in beeld. Nader bericht hierover volgt middels een uitnodiging tenminste twee weken vóór de geplande datum, via de mail en op de site.

Mochten er nog vragen zijn, laat het ons weten!
Willem Zilverschoon, secretaris.

corona
   
   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.