2019vp1 1275

 

Club Weekenden

In de hoop – en de verwachting – dat het allemaal weer kan, hebben we voor de leden van de YDCN een ‘Najaars Weekend 2021’ georganiseerd. Dit weekend vindt plaats van donderdag 2 september t/m zondag 5 september. We gaan naar een streek in Duitsland waar we nog niet eerder geweest zijn; later meer hierover..

Het Voorjaars Weekend 2021 gaat hopelijk plaatsvinden van donderdag 3 T/m zondag 6 juni 2021. Onze uitvalsbasis is hotel Seemöwe in het stadje Simmerath dat aan de rand van de mooie Eifel ligt


vlinder
   

maandag 12 oktober 2020

Zaterdag 10 oktober hebben we de uitgestelde Algemene Leden Vergadering van april via een Zoom video vergadering gehouden, de ruim 20 deelnemers aan deze videovergadering waren in het begin wat onwennig maar dat veranderde snel en was het fijn om de leden op deze manier weer eens te zien en te spreken. Was je niet in de gelegenheid om bij deze unieke ALV aanwezig te zijn, binnenkort is voor onze leden het verslag beschikbaar.

Ook zouden we dit weekend het YDCN motor seizoen 2020 met een mooie rit door Twente hebben afgesloten. Echter door de perikelen rondom Corona hebben we er verstandig aan gedaan ook deze rit te annuleren en is het YDCN motorseizoen ietwat anders afgesloten dan we gewild zouden hebben.

Dat de YDCN niet stil blijft staan, maar vooruit denkt en kijkt is voor onze leden niets vreemds. Zaterdag 7 november komt de Evenementen Commissie via een Zoom videoverbinding samen om het afgelopen jaar te evalueren, maar bovenal actief is om de evenementen kalender van 2021 weer goed te vullen. Als alle data van “Events, toerritten en weekenden” bekend zijn streven we er naar om medio december de informatie en data op onze website te kunnen publiceren.

contactVoel jij je als YDCN lid geroepen om ons team te versterken, neem gerust contact op met Henny Plant (voorzitter EC) wat de mogelijkheden zijn.
Ambieer je een functie binnen het bestuur als algemeen bestuurslid, neem contact op met Jan de Bruijn (voorzitter) voor meer informatie.
www.ydcn.nl/de-club/het-bestuur

 
 herfst


   
SMOELENBOEK
Hoe vaak heb je niet dat je tijdens een toerrit of weekend denkt, hoe heet hij/zij ook al weer of wie is dat toch? Met het YDCN "SMOELENBOEK" kunnen die vragen snel tot het verleden behoren.
Kijk hier hoe jij je "smoeltje" een eigen identiteit kan geven.
yam smoelenboek
   
Wil je ook iets betekenen voor onze club?
Tijdens de Algemene Leden Vergadering worden elk jaar vrijwilligers gevraagd voor de Kas commissie. Iets voor jou?
Ook het verzorgen van een toerrit behoort tot het vrijwilligerswerk. Interesse?
Kijk hier voor de contact gegevens.