Yamaha model XJ6 Diversion 2015 007

Motor-begeleiding "De Tafelronde 195" -2017-

Beginnend op 02.09.2017
Hits: 698
datum zaterdag 2 september 2017
start-locatie Baarle Nassau
bijzonderheden 1590 tafelronde 195De Tafelronde 195 zorgde zaterdag 29 maart 2014 (1ste keer) voor een verrassing voor de leden van de Soos Stuif es In. Die vereniging voor mensen met een beperking vierde het 40-jarig jubileum en de leden van Serviceclub Tafelronde 195 hadden 25 chauffeurs met vrachtwagen bereid gevonden om een speciale rit met hen te maken door de omgeving.
In 2015 waren er 29 trucks die deelname aan dit evenement.

Dit evenement was in 2015 wederom zeer geslaagd mede door de inzet van zeer gemotiveerde vrijwilligers. Om de ruim 25 trucks ook dit jaar te begeleiden, zijn wij gevraagd als motorrijders deze trucks te begeleiden. De route zal vooral over rustige locale verharde wegen gereden worden en als beloning stralende gezichten van de deelnemers.
verkeersbegeleider TruckrunVoor het begeleiden van de trucks zoekt de "Tafelronde 195" gediplomeerde verkeersbegeleiders die hieraan mee willen werken.
Ben je niet gecertificeerd, dan kun je middels een E-learning programma tijdelijk voor dit evenement officiele toestemming krijgen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In 2016 waren er 6 leden van de YDCN die middels het E-learning programma officieel de trucks mochten begeleiden.
route De rit is 2 x 45 minuten over verharde binnenwegen van en naar Baarle Nassau
het weer weersverwachtingBuienradar 1
procedures De begeleiding van trucks voor de "Tafelronde 195" is geen YDCN club activiteit.
Het is alleen mogelijk aan te geven of je interesse hebt om de trucks te begeleiden en hiervoor is een dag certificaat te behalen via E-learning. Codes zijn waarschijnlijk vanaf medio juli op te vragen bij Jan de Bruijn.
De YDCN neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor deze Truck-begeleiding en de vrijwilligers doen op individuele basis mee.
aanmelden Aanmelden voor dit mooie initiatief kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Van Jan de Bruijn ontvangt de verkeersbegeleider tzt meer informatie over tijden en exacte locatie.
deelnemerslijst ydcn deelnemerslijst