Yamaha model XJ6 Diversion 2015 007

De Noordelijke Motorbeurs 2017

MB groningen 2017
Dé Noordelijke Motorbeurs is gestart in 1996 en is een jaarlijks terugkerend evenement.
De beurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland.

Op de beurs presenteren ca. 110 bedrijven en organisaties hun produkten en diensten.  Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren kunt u verder o.a. vinden kleding, accessoires, toerisme, verzekeringen, rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de Politie en de MAG. Via de standhouders zijn de meeste motormerken vertegenwoordigd waaronder Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson.

Lees meer...

rijden in groepsverband

Tijdens de EC-vergadering (11-2016) is het rijden in groepsverband besproken. Vooral het aantal motorrijders in een groep lijkt een probleem te worden.
Op onze website staat vermeld, dat wij adviseren om met maximaal met 6-8 een groep te vormen. Helaas blijkt in de praktijk, dat er (on-)bewust toch grotere groepen gevormd worden. 

Lees meer...

motorrijden in de herfstVolgens de kalender is het officieel herfst. Hoewel we qua temperatuur nog lekker nazomeren beginnen de dagen toch duidelijk korter te worden. Met een beetje geluk kunnen we nog een paar maanden lekker doorrijden, maar de herfst kent ook wat risico’s.

Lees meer...

buienradar.nl